Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odinstalační program-rada

Zdravím. Hledal jsem zde v poradně a našel jsem pár výsledků, ale chytrý z toho moc nejsem, tak bych se chtěl ještě raději jednou zeptat. Mám teď nové PC s Windows 7 Home. Zatím na něm mám naistalované jen to "základní" - tj. Win, Office, ovladače a dva programy pro monitorování a čistění (CCleaner, defraggler), Adobe Reader, Flash player, Skype, ICQ. Vše. Počítač budu mít hlavně na hry. Co se týká práce, nic víc, než Office a Malování nepotřebuji, takže z programů již asi nic jiného instalovat nebudu. Ty co tam jsou teď tam budou po celou dobu používání PC, takže je odinstalovávat nebudu. Jak jsem ale již psal, pc je na hraní a zábavu. Budu tedy časem instalovat a odistalovávat hry... Ačkoli mám hry originální, i přesto po nich po odinstalaci zůstavájí soubory a složky (Program Files, Data aplikací, registry)-zkušenost ze starého PC. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli byste mi doporučili nějaký volný program na úplnou nebo alespoň pečlivější odinstalaci her a programů, které nechci tak, aby po nich zbylo co nejméně věcí.
Co jsem tak pročítal, tak prý dobrý je Total Uninstaller (monitoruje instalaci, udělá záznamy a pak by dle toho měl program odistalovat se vším všudy). Údajně dobrý je i Revo uninstaller.
Doporučili byste mi tyto programy nebo znáte jiné (lepší)? Vím, nemohu čekat 100% čistotu, ale chtěl bych o trochu lepší, než je obyčejná odinstalace...
Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny