Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook - černá obrazovka

ahoj, mám problémy s notebookem. potřeboval bych superrychlou odpověd, protože za chvilku jedu do prahy a nevím, jestli mám reklamovat.

mám ho asi měsíc a něco (o jeho koupi jsem si nechal poradit tady). nainstalované win 7 64bit, ati radeon mobility hd 4570, amd turion x2 m500, 4gb ram.

asi poslední týden mi nešla spustit žádná hra, nové ovladače pro ati mobility radeon 4500 series, win7 64bit jsem instaloval. po spuštění obrazovka zčernala a nešlo s tím absolutně nic než restart. ale dnes mám problémy i dostat se do windows. šrotuje vítání a pak obrazovka zčerná a hotovo.
ted sice vidím, že se zrovna do widlí dostal, aha... takže:

udělal jsem totiž obnovu systému před instalací firewall comodo, nějak k této době to podle mě totiž začlo takhle blbnout. ta černá obrazovka při načítání widlí byla asi ta obnova. nicméně problém pořád plnně nevyřešen. hra se mi už načte, comodo je pryč (ježiš co je to zase za výrobek?), ale je tu dost podstatný problém - Nenabíjí se mi notebook :-D a to už od včera. zapojím adaptér vypojím, nenabíjí. vypojím, baterka klesá, zapnu, nenabíjí.
nemám moc s noťasem zkušenosti. co dělám špatně?

díky moc

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny