Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potřebuji upravit hlasitost u Wav souboru

Sehnal jsem ve wavu jedno ze svých oblíbených starších LP, které jsem měl až dosud pouze v poněkud neodstatečné kvalitě na mp3. Wav jsem rozdělil na jednotlivé tracky a převedl na mp3 (poslední Lame, parametr extreme).

Kvalita je dostatečná, ale zjistil jsem jiný problém. Tiché pasáže jsou moc tiché a hlasité zase hrozně "řvou". Možná to tak má být, ale já jsem zvyklý z té původní mp3 na menší rozsah mezi tichými a hlasitými pasážemi.

Otázka zní: mohu s tím něco udělat beze ztráty na zvukové kvalitě?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vůbec se netrap. Skladbu budeš poslouchat ty, tak si to klidně udělej podle sebe. Jsou sice zastánci… nový
Henessy 11.03.2006 21:27
Henessy
Jj, takového cvoka znám, ale že okolo každou chvíli přejede auto, to mu nějak nevadí.:-D poslední
JM 11.03.2006 21:47
JM

Vůbec se netrap. Skladbu budeš poslouchat ty, tak si to klidně udělej podle sebe. Jsou sice zastánci věrného zvuku, kteří šílí, když má apratura víc knoflíků, než jen vypínač. Tito diskofilové se dělí na dvě skupiny, na úchyly a pozéry. Jsou šťastní, když jejich aparatura má větší frekvenční rozsah než dokáží i mimosmyslově vnímat.Gramofon musí mít menší kolísání než vady na desce lisováním. Budou se dohadovat jestli se stabilizují otáčky za půl otočky, nebo třičtvrtě:-D.Polarizované kabely z čisté mědi, namodřené hrany CD.Speciální tluimící kroužky pod přehravač.:-p

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru