Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem windows xp - mám nálepku, ale nemám instalační CD

Ty jsi snad maďar! Tak ještě jednou, specielně pro tebe (a pro blbé):
Máš nálepku, na ní platné číslo. S tímto číslem ti musí jít nainstalovat a aktivovat operační systém. Pokud ne, tak buď je na nálepce hausnumero (ale snad poznáš originální nálepku) - potom ti čachry s čísly nepomohou, nebo nemáš vhodné instalační CD - a opět ti čachry s čísly nepomohou.
Ta možnost výměny čísla je tam totiž kvůli prodejcům, co prodávají velké množství strojů stejné hardwarové konfigurace. Ti si udělají jednu vzorovou instalaci a tu pak rychle okopírují (pomocí obrazu) na další stroje, pro které je ale původní číslo nepoužitelné (protože je obsazeno jiným strojem, což Microsoft pozná). To ale není tvůj případ. Ty máš originální číslo na nálepce (snad), které musí vyhovovat instalátoru a mělo by (pokud není už použito na jiném stroji) vyhovět i aktivaci.
Takže, žádné čachry s čísly, ale musíš si sehnat CD, se kterým půjde nainstalovat operační systém s tím tvým číslem. Když tam dáš instalaci s jiným číslem, protože to tvoje je nestravitelné, tak pokaždé, když se ho budeš snažit změnit na to svoje, ho systém odmítne. Prostě, když to číslo nevezme při instalaci, tak ho nevezme ani kdykoliv později.
Uff, myslím, že za dnešek si zasloužím bobříka trpělivost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny