Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přesun složek/souborů mezi ostatní složky/soubory ve Win7 - jak?

To mi něco připomíná. Jedna holka si chystala pořadí fotek z nějaké expedice na prezentaci. Měla jich fakt hodně, řádově stovky. Hrála si s tím už víc jak hodinu. Bohužel jsem ji chvilku sledoval a pak jí chtěl pomoct. Ptám se - v jakém pořadí to chceš? Tak jak se to fotilo? Prostě jak jste postupně cestovali a fotili? Tak to je jednoduchý, prostě je setříď podle datumu a času - a hned jsem tak učinil. Bohužel ty fotky byly všelijaké a metadata ani datum a čas rozhodně neodpovídaly zamýšlenému pořadí. No a pak to přišlo... "Takhle já to nechci - jde to vrátit zpátky jak jsem to měla? Já už bych to pak nějak dokončila..." Tak už jsem se zmohl jen na to, že jsem jí vysvětlil, jak to má příště udělat správně, aby to nebyla marná a zbytečná práce (přejmenováním a zadáváním vícemístného pořadového čísla i s nepodstatnými nulami na začátek názvu každého souboru). A pak se raději vytratil za zvuků tichého vzlykání za zády.
PS: dělala to tak, že v průzkumníku se zobrazenými náhledy přesouvala ty náhledy na požadovaná místa, musela pořád rolovat nahoru, dolů a tak...

BTW: chceš po správci souborů něco, co by správně nemělo ani jít. Že to v XP šlo je chyba v Matrixu. Musíš to vymyslet jinak. Buď před to jméno přidej do názvu pořadové číslo, nebo třeba pomocí zástupců na ty složky? Zástupce už by mohl mít uloženou i pozici (pořadí).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny