Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba při mazání souboru

Ahojte..
Mám dotaz ohledně chyby při mazání souboru ve Win XP prof SP2 x64. Poslední dobou se mi hodně často stává že když chci smazat nějaký 3D model nebo výkres tak mi to hodí hlášku která je na jpg, pokud však otevřu složku v programu IZArc(podobný jako WinRar) a smažu to z ní, je vše OK Používám program Catia V5 a ikdyž není spuštěná a v procesech neběží někdy to prostě nejde.. Samozřejmě že když mám daný soubor otevřeny tak to hodí tuto hlášku ale nyní to děla i když je vše zavřené a Catia zaplá není. (zkoušel jsem to i když byl PC vyplý a hned po startu kdy nebyla ani Catia v daný den spuštěna ale stále to nešlo.) Může to být způsobeno náhledy? (vypínat je by byl celkem problém jelikož když by sem se chtěl na nějaký soubor podívat tak by jsem musel otvírat Catii což je zdlouhavé, a teď mi zcela vyhovují náhledy)

Je to celkem závažný problém jelikož když pracuji se sestavou a chci ji uložit tak to napíše hlašku že nelze přepsat soubor bo je používán.

Díky za odpověď
PS: řešil by jsem to s našim Servismanem ale ten je hooodně zaneprázdněn a když po něm neco nekdo chce tk se z něho nedá nic vymáčknout..
Příklad: PC zažal šíleně hučet, tk sme jej zavolali.. a místo aby se na to podival jelikož tam jsou cene data tk řekl Dokud hučí je to dobré :-D

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny