Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaky zdroj bude/je lepsi?

Sleduj v BIOSe aj namerane VCore (v sekcii HWmonitoring), ci je fakt take jak si mu nastavil (tych 1,2V alebo automatickych 1,35V)
Napatie sa da aj vo Windows v speedfan-e sledovat a aj teploty core. Odporucam skusit aj ten. V BIOSe daj load defaults a save&exit.

Este jedna vec - ked to ma tych 110stupnov tak sa dotkni chladica prstom (opatrne). Pretoze chladic musi byt potom tak rozzhaveny ze sa na nom popalis uz ked sa k nemu priblizis. Ak chladic neni totalne rozzhaveny, tak na tom CPU proste nesedi, ptz fyzikalne neni mozne aby mal CPU 110 a aby si sa mohol dotknut chladica bez popalenia prsta. Bolo by aj mozne ze ten CPU ma nejak posahane meranie teploty ale taku zavadu nepredpokladam.
Kolko si tam dal pasty? Pasty sa dava len velmi tenka roztreta vrstva (0,1mm). Utrel si ten original sajrajt z chladica ked si tam daval aj pastu?

Ked nic ine naporiesis (a skusal si uz inu dosku) tak ano je zrejme ten CPU v haji, tak si kup novy CPU, ked chces aj dosku to ale nepovazujem za potrebne, ale ako chces mne je to fuk. Ale aj ten zdroj by som vymenil tiez za nieco moderne co ma na 12V aspon 25A (sucet). Idealne enermax alebo seasonic aspon 420W. Ptz ten co mas bude robit problemy a skor alebo neskor urcite zdochne a moze poskodit ostatne komponenty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny