Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cim nejlepe zrychlit pc

Vzhledem k stáří a výkonu procesoru (odhadovanýmu) máš paměti až až, aplikace, který by chtěly víc paměti, tak zase nezvládne procesor.
Nač to chceš zrychlovat? Jestli na hry, tak záleží na dvou věcech_
1) Jakej tam je skutečnej procesor - jestli Sempron, tak slabota, za pár korun bys mohl upgradnout na něco lepšího, ale jestli to má 5 let, tak je to na 90% Athlon XP, no a ten asi lepší neseženeš, resp. přínos výkonu za lepší model by neodpovídal penězům do toho vražených, tedy můj názor je - procesor nech být.
2) Jaká je ta tvoje grafika? Záleží na přesným typu, 128MB paměti nic nevypovídá o výkonu té karty. Pokud je to jen nějakej Radeon 9200, tak by ses mohl pokusit sehnat lepší, třeba Radeon 9800, případně 9600, to byla tehdy celkem solidní grafárna. Zde záleží na tom, za kolik bys to sehnal a kolik si můžeš dovolit. Pro mě jsou 3-4 stovky levná věc, pro tebe to může být celkem dost. Vzhledem ke stáří PC tam máš na 100% AGP sběrnici, tam se karty shání čím dál hůř. Ale na Aukru furt jsou.

Takže suma sumárum, pokud zjistíš, jakou přesně máš grafárnu, můžeme se bavit dál. Typ grafiky zjistíš pravým klikem na plochu -> Vlastnosti -> záložka Nastavení a tam to uvidíš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny