Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odstranění Win7 z dualbootu s XP

Omlouvám se, že reaguji až teď, ale musím taky někdy pracovat. Takže k tomu co zde bylo řečeno. Ano opravdu jsem zapomněl napsat o jaké disky jde, čili oba jsou SATA. Co se týče instalačního CD, mám přepálené CD s už integrovanými SATA ovladači, pevné zapojení kabelů jsem také kontroloval.

V tuto chvíli se mi to i s Vaší pomocí podařilo rozchodit a píšu z už funkčního systému ( zatím ). Sice tomu moc dobře nerozumím co se týče souvislostí, ale na vině byl pevný disk na kterém byly XP a na které jsem se je pokoušel opakovaně instalovat. Přitom tento problém vzniknul kvůli Win7 které byly na druhém fyzickém disku a když už sedmičky nenabíhali XP ještě jelo, ale je to tak, tady je důkaz:

http://img252.imageshack.us/img252/2184/sshot1qp.png

Při posledním pokusu, rozhodnut, že když to nevyjde jdu k odborníkům jsem u obou partition na kterém byly systémy nechal celé projet Ultimate Boot CD tím Killem a poté XP nainstaloval na disk kde byly ty sedmičky a zatím funguje zcela normálně. Bohužel na filmy atd. které jsou na druhé partition disku s původními XP se už nepodívám, když ho rozkliknu vyhodí to chybu u hodin a konec.

Jediná věc která mě štve, že jsem nezměnil písmena a systém mám teď na D, ale s tím asi moc nenadělám, že?
Je to tak, že při nainstalovaném systému už písmeno systémového disku změnit nelze nebo se pletu?

Díky moc za pomoc, ochotu a trpělivost s laikem a ještě prosím o upřesnění co se týče toho písmena disku. Ještě jednou díky.

EDIT: Ještě mě napadá jestli není nějakej soft na záchranu těch filmů? Neexistuje něco takového? Moc díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny