Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem UPC exekuce

Dobrý den,

asi před rokem a půl jsem v jednom bytě používal internet + digitv od UPC. Po nějakém čase jsem chtěl tyto služby ukončit, ale byly mi (jak to tak u nich bývá) nabídnuty lepší podmínky - za internet a televizi jsem platil jen zhruba 600kč/měs. Nejspíš je důležité zdůraznit, že takto už probíhalo bez podpisu jakékoliv smlouvy - dřívější byla řádně ukončena a tato cena 600kč/měsíc za net+digitv byla jen "na domluvě".

Zanedlouho na to jsem se musel odstěhovat, upozornil jsem tedy UPC, že chci ukončit služby, od nich mi došel mail s adresou, kam mám modem a digibox poslat. Bohužel jsem na to zapomněl, při stěhování jsem modem a digibox dal do krabice a ta mi doteď ležela doma. Až před pár dny (bez jakéhokoliv upozornění před tím) mi přišel mail s tím, že musím zaplatit 10 000 Kč (ano 10 tisíc, jak jsem četl jinde v diskusích, každý musel platit "pouze" 5 tis....(??)) a výhružkou exekuce.

Po telefonní domluvě mi zaměstnanec UPC řekl, že pokud vše pošlu ještě ten den na jejich adresu, exekuci stáhnou. Tak jsem udělal. Poté mi ale začaly chodit další výhružné maily a jiná paní (po volání na jejich bezvadnou linku, kdy se mi podařilo s někým vůbec mluvit snad až po deseti minutách), že exekuci zaplatit musím. Maily takto chodí vícekrát, jakoby to posílal nějaký automat.


Budu rád za každou radu, co s tím. Předem děkuji, Tomáš Z.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny