Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CSS otáčení obrázků

Klient chce, aby na webu pod obrázkem byla funkční tlačítka otočit vlevo, otočit vpravo. Na lokále v pokusném souboru mi to funguje při použití následujících css (pro otočení vlevo je kód analogický):

.rotaceVpravo {
	filter:progid: DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=1);
        -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.BasicImage(rotation=1)";
	-webkit-transform: rotate(90deg);
	-moz-transform: rotate(90deg);
	-o-transform: rotate(90deg);
	width: 150px;
}

Problém je, že když to dám do komplexní aplikace na web, tak to nefunguje. Proto je tam ten poslední řádek, kde měním i šířku, abych měla jistotu, že se styl skutečně najde a aplikuje. Rozměr se opravdu změní, není problém v tom, že by nenašel cestu ke stylu nebo obrázek, na který má styl aplikovat. Ale neotočí se. Přitom jak pro testování pokusného souboru, tak komplexní aplikace používám stejnou verzi IE 8. V čem může být problém??? Zkoušela jsem zkopírovat komplet hlavičky html souboru z aplikace do pokusného souboru a ty na funkčnost nemají vliv.

Teď jsem zjistila, že ve FF i GCh to funguje bez problémů. V IE 8 jen pokud to dám do malé pokusné stránky, jakmile to zabuduju do komplexní aplikace s velkou stránkou, kde je hafo jiných věcí, tak funguje jen změna rozměrů bez otočení.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Keď dáš na web ten pokusný súbor, tak to funguje? Skúšaš to s rovnakým obrázkom? Skontroloval by so… poslední
los 15.06.2010 16:38
los

Keď dáš na web ten pokusný súbor, tak to funguje?
Skúšaš to s rovnakým obrázkom?

Skontroloval by som, či sa nepoužíva mód kompatibility (skontrolovať Tools / Compatibility View Settings) a aký renderovací mód (do riadku s adresou zadáš javascript:alert(document.compatMode)) sa používa a podľa toho, čo sa líši, by som postupoval ďalej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru