Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC zostava

Ako ked chces tak tak kupuj tak, ja len pisem ze ja by som si taku zostavu nekupil. Hlavne ten AsRock a pretaktovanie nejde vobec dokopy. Asi nechapes ze doska neni o tom ze niekto by tie iste komponenty vedel zohnat 2x lacnejsie, ale o tom ze na doske su VELMI DOLEZITE napr. DC menice, kondenzatory, BIOS, apod a tie ked su o hovne lebo vyrobca setril, tak a) PC moze blbnut pri vysokej zatazi (seky, BSOD, apod), b) zivotnost je rovna max. zaruke, c) taktovanie je bud nemozne alebo skonci nakupom novej dosky, lebo DC menice to nepreziju.
Napr. taky gigabyte dava (//edit: len na vykonnejsich/drahsich doskach samozrejme) chladice aj na tranzistory DC menicov. AsRock urcite nie (kde by na to vzali peniaze, za tu cenu)
Moje domace PC zvycajne funguju denne kludne aj vyse 5rokov a bez jedinej BSOD/zaseku (a potom upgradujem a 100% funkcne komponenty vyhodim). Preco asi to funguje.

Nad tym zdrojom este pouvazuj, pozri sa aj na enermax (absolutna spicka a nepocutelny vetrak) alebo trebars lacnejsie seasonicy.

Grafiku kupuj aku chces to mi je fuk, ja ani herne grafiky moc nepoznam ptz hry nemusim (to ale neznamena ze PC nevytazujem, taky celovykendovy bruteforce da CPU zabrat :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny