Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje mi v pc žádná čtečka karet

ale je krátký tak mám ještě 1.5m kvalitní stíněný usb prodlužovák
další konektor v cestě = další přechodový odpor v napájení usb. disky 2.5" mohou brát při rozběhu větší proud, než povoluje norma pro usb a mělo by být nastavené omezení proudu. výrobci jednak hřeší na volněji nastavené tolerance, ale zároveň si snaží pomoct právě zdvojenou koncovkou. některé kusy disků mají přesto problém se rozběhnout, a detekovat se jako disk. ovšem s dodatečným prodlužovákem už bude mít problém většina disků.
pro vyzkoušení zkus zapojit ten externí disk jen s krátkým kabelem, jestli ho windows budou detekovat - ať se nemíchá více vad do jedné.

vymažu tedy registy
děsím se použití různých čističů, to může být víc škody než užitku. pokud není ve větvi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet nějaký klíč od Daemon Tools, pak je v registrech snad čisto (ještě tam funguje i vyhledávání). zkontroluj pro jistotu že na disku nemáš knihovny z předchozích odkazů:
C:\windows\system32\drivers\st3shark.sys and pnpshark.sys
...\System32\Drivers\dtscsi.sys

nevím jak je driver genius spolehlivý, ostatně pokud jednou nainstaluju ovladače už do nich nedrbu, a driver genius by byl bez práce. což je lepší, než aby mi vnucoval stále nové ovladače s neodladěnými chybami.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny