Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zyxel p-660hw-t2 konfigurace site

Ahoj, diky za ochotu. Nicmene presne jak pises jsem postupoval. U rodičů (s jinym routerem - DLINK a IP od providera ve forme 192.168.x.x) to fungovalo principem presne jak pises.

Nyni presneji popisu situace u tohoto zyxelu. Navod jsem dostal a odpovida tomuto českému, dal jsem webový, abych na to mohl odkazovat. Od providera nic k routeru nemam, router jsem si kupoval normalne v krame.

Kabel PC-router mam v LAN zdirce 1. Na routeru normalne led dioda spojeni sviti. Kabel s inernetem, ktery normalne davam do sitovky PC jsem dal do zdirky DSL a ta se vsak nerozsviti. Pokud tento kabel dam napr. do Lan zdirky 2, tak se rozsviti lan zdirka 2, ale vysledek je naprosto stejny. ANi v jednom pripade to nefunguje.

Pokud nastavim ziskat IP automaticky jak popisujes. Priradi se adresa : 169.254.31.174, maska 255.255.0.0 a vychozi brana je prazdna. Prikazem ping dle navodu 192.168.1.1 na router mam odpoved: "Cilovy hostitel neni dostupny".

Pokud nastavim IP stejne jak pises, tak to v pripade ping na router 192.168.1.1 pise: Vyprsel casovz limit žádosti.

Ani v jednom případě nefunguje se dostat na router pres webove rozhrani, abych mohl nastavit stranu wan. Proto pisi sem, jestli delam neco vylozenespatne, nebo zda je naprd vadná DSL zdířka, kdyz se po zapojení nerozsvítí. A pripadne tento problem nejde obejit, ze bych nepouzival DSL zdirku, ale pouze lan zdirky a nejak to specialne nenastavil. Problem je, ze jak se nedostanu na router (pritom spojeni pc router normalne sviti),tak jsem naprosto bezradny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny