Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr sluchátek

Zdravim, nepomohl by mi někdo najít alternativu k těmto sluchátkám http://www.eva.cz/zbozi/41080/sluchatka-thomson-he d135-micro-zelena/ ..jde mi o to že sluchátka maj perfektní zvuk a hluboký basy ale problém je v tom, že při častém používání rychle odejdou já už zničil tyhle troje z důvodů nekvalitního zpracování, pokaždé praskne bužírka a přetrhne se kontakt.. už sem vyzkoušel několik dalších sluchátek, ale to jaký budou mít zvuk vám ani parametry neřeknou aktuálně mám skullcandy inear a pořád nic moc hlavně strašný vejšky na muj vkus..

Předmět Autor Datum
V této cenové kategorii je to jedno. Taková sluchátka se často vyrábí na jedné lince, a pak se prodá…
Filip Š. 19.06.2010 22:58
Filip Š.
tak mi sem hoď nějakej link, musí to bejt špuntovky a mít bassovej kanál..
smecko8 19.06.2010 23:29
smecko8
Basověj kanál? Jestli tím myslí kmitočový rozsah, který začíná velmi hluboko pod 22 Hz tak bych zkus…
Filip Š. 19.06.2010 23:46
Filip Š.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/multimedia-zvuk- tv/6694-srovnavaci_test_trojice_kvalitnich_spunto…
iconek 19.06.2010 23:57
iconek
Ziaden "bassovej kanál" neexistuje. Su proste vyrobky rozne, nahovno cinske (90%) kde je menic asi r…
MM.. 20.06.2010 02:34
MM..
já si kupuju sluchátka za 35,- zvuk perfektní, vydrží cca 3 měsíce a to s nima denně usínám takže ne…
rychlik91 20.06.2010 00:44
rychlik91
Nj jenže ekvalizér neni kouzelník, doufla jsem že bude mít někde zkušenost s podobnými sluchátky výš…
smecko8 20.06.2010 02:15
smecko8
No jestli jde o práci, tak bych se vykašlal na nějaké špunty. Leda tak trpí uši a navíc pořádný zvuk…
Filip Š. 20.06.2010 04:12
Filip Š.
V práci uši netrpí proto potřebuju špuntovky s peckama musí mít člověk hudbu na plný koule a stejně…
smecko8 20.06.2010 13:13
smecko8
NO já ti nevím, říct si nedáš, Každopádně ty, na které jsi dal odkaz basové moc nebudou. Alespoň pod…
Filip Š. 20.06.2010 14:22
Filip Š.
ehm spunty su prirodzenejsie pre ucho ako klasicke sluchatka (co sa tyka pouzitej technologie) a nav…
Michal2 20.06.2010 16:13
Michal2
Ale vím o čem mluvím :-) Špunty si můžeš málokdy vyzkoušet(bohudíky). A může se stát, že moc nesedno… poslední
Filip Š. 20.06.2010 19:13
Filip Š.
tak si kup tie creativy. Frekvencny rozsah od 6Hz je basovy dost, basovejsi uz neexistuje :) Na tom…
MM.. 20.06.2010 14:43
MM..
Skusal si nejake koss? Len sa priprav ze to nebude za 5korun, take uz si mal a vies o com to je. ht…
MM.. 20.06.2010 02:23
MM..
mám doma tyhle: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc ^eb^PLUG a hrajou fakt parádně, m…
Nigfire 20.06.2010 10:53
Nigfire
Mám už třetím rokem suprový sluchátka od Creative, mám podobné nároky a naprosto mi vyhovují, už jse…
Potkan007 20.06.2010 10:49
Potkan007

V této cenové kategorii je to jedno. Taková sluchátka se často vyrábí na jedné lince, a pak se prodávájí pod různými značkami s pozměněným designem. Jestli chceš něco, co vydrží a má to trochu lepší zvukový projev a zaroveň se oplatí za ně utratit peníze, tak alespoň nějaké špunty od Kosse, nebo nejlevnější kousek z řady Porta Pro. Je jasné, že se ti nynější rozsypaly, když stojí dvě stovky. Buď si je budeš kupovat pravidelně a nebo jednou za pár let něco lepšího. Osobně bych šel do Porta Pro. Konekonců cenový rozdíl se časem smaže.

Basověj kanál? Jestli tím myslí kmitočový rozsah, který začíná velmi hluboko pod 22 Hz tak bych zkusil Koss Pathfinder ale raději možná Koss Mirage. Kamarád měl Sennheiser MX 660 a byly na můj vkus basové až moc, tedy něco pro tebe. Nejsem si ale na tuti jistý, jestli to byl tenhle model. Každopádně kmičtový rozsah není všemocný. Často neodpovídá tomu, co výrobce uvádí. Alespoň u levných modelů a low end. Ono to není jen tak, aby kmitočnový rozsah odpovídal technickým informacím a hlavně, aby je ho taky sluchátka udržela v průběhu používání.

já si kupuju sluchátka za 35,- zvuk perfektní, vydrží cca 3 měsíce a to s nima denně usínám takže než mi v noci vypadnou z uší tak za ně určitě několikrát škubnu.. Používám je u NTB takže za ně škubu několikrát za den celkem běžně..
Nic méně zvuk se dá vyladit ne? určitě tvoje MP3/MP4/mobil má nějaký ekvalizér :-)

Nj jenže ekvalizér neni kouzelník, doufla jsem že bude mít někde zkušenost s podobnými sluchátky výše uvedenými.. jsem tak trochu basochysta vejškky mi trhaj uši potřebuju něco podobnýho těm thomsonům zvuk je perfektní jen to zpracování vázne.. hlavně to musí bejt špuntovky dobře dhlučnujou já ty sluchátka používám hodně v prácí takže kde je randál

No jestli jde o práci, tak bych se vykašlal na nějaké špunty. Leda tak trpí uši a navíc pořádný zvuk se dá dostat z pěkně mastných modelů. Kup si něco pro DJ. Pořádné uzavřené supraaurály. Komfort a zvuk jsou úplně někde jinde. Špunty jsou dobré tak na sport a poslouchání na ulici. Špičkové špunty pak pro DJ ze nemalý peníz. Na dlouhý poslech to není a není to dobré ani pro samotné ucho. Jestli nechceš investovat, jsou v nabídce i levné kousky.

V práci uši netrpí proto potřebuju špuntovky s peckama musí mít člověk hudbu na plný koule a stejně ten zvuk zvenku pořád ruší špuntovky nemusím mít nějak nahlas a zvuk je čistej bez okolních ruchů a hlavně z toho netlačí uši po delším poslechu jako z pecek

teď jsem si kupoval tyhle, ale pořád to neni podle mých představ http://www.zbozi.cz/p312686-skullcandy-ink-d-earbu d--zeleno-cerna--green-black-/?q=skullcandy%20earb ud&sId=8qSF1wdfSRBO8LDz-hvv&r=zbozi1

jinak ty creativy dole vypadaj dobře, možná do nich půjdu 440,- není tak moc

NO já ti nevím, říct si nedáš, Každopádně ty, na které jsi dal odkaz basové moc nebudou. Alespoň podle toho, co je technických parametrech. K těm uším - to, že uši trpí jsem myslel tak, že problém dělají ty špunty. Je to prostě vymyslené na to, aby jsi mohl chodit po ulici a nemusel mít strach, že spadnou. Případně mávat hlavou někde na technoparty u pultu. Proto výrobci přišli s různými supraaurály, které se dají ještě nějak připevnit a nebo mají tvar, který zabraňuje spadnutí. Špunty jsou totiž znouzecnost. Když jsi v práci, tak je blbost si cpát něco do uší, jen kvůli útlumu. Jen abych neradil zbytečně - ta práce jen někde u stolu v rušném kanclu a nebo makáš se sbíječkou? V tom případě by ty špunty byly super.

Ale vím o čem mluvím :-) Špunty si můžeš málokdy vyzkoušet(bohudíky). A může se stát, že moc nesednou a třeba trochu tlačí. Zvukovod je poměrně špatně zásoben krví a to je právě problém. Kdo špunty používá, možná zná takový ten svrbivý pocit, když si je vyndá. To se hlásí pokožka, že chce kyslík a my jí v tom bráníme. Pak se může stát, že se do takového místa dá nějaká infekce, plíseň, mohou vzniknout malé deformace, okem a hmatem téměř nezachytitelné, ale sluch může mít horší kvalitu. Hygiena špuntů taky není právě OK.

Jinak pro tazatele, solidní výběr špuntů mají tady:

Spunty-a-pecky

Nehleď pouze na rozsah, ale i na popis. Mohou mít rozsah opravdu široký, ale solidně se projeví v užším pásmu. Spíš bych koukal na popis výrobce - někde uvádí, že je to basový model, a to i když dolní hranice kmitočtového rozsahu neleží pomalu u nuly.
Třeba:
http://www.audigo.cz/Sluchatka/Spunty-a-pecky/Senn heiser-MX-65-VC
http://www.audigo.cz/Sluchatka/Spunty-a-pecky/Senn heiser-MX-51

Mám už třetím rokem suprový sluchátka od Creative, mám podobné nároky a naprosto mi vyhovují, už jsem k nim přesvědčil po zvukové ukázce asi 4 lidi z okolí a všichni plně spokojeni. Zpracování na špičkové úrovni, nijak je nešetřím. Za tu cenu se nejspíš nic znatelně lepšího ani sehnat nedá, ale možná je to už nad tvůj limit. Zvuk mají velice slušný, basy hluboké, dobrou zkušenost mám i ekvalizéry- jejich zásahy jsou opravdu znát a dají se slušně doladit tak aby ti seděly.

http://www.mironet.cz/creative-earphones-ep-630--s tereo-sluchatka+dp70235/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru