Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě notebooku

No když dovolíte, přidám se také do diskuse. Souhlasím s tvrzením, že herní notebook je nesmysl, rep. jen slovní hříčka a ne něco realného. Při těch běžných počítačů a HWlze lehko provnat kolik stojí klasický herní počítač a jaký notebbok seženu za stjnou cenu. To ano. Za druhé si nedokážu představit, jak do tak malého stroje chtějí dát takový výkon. Když si člověk uvědomí např. jak velké jsou moderní výkonné grafické karty a jak velký je notebook, pak je to jasné. no a třetí věc je ono chlazení. Zase když si člověk porovná chalzení moderního počítače a chlazení notebooku je to z toho patrné.
Co ale nechápu a s čím tedy rozhodně nesouhlasím je názor, který jsem tu již několikrát četl a to ten, že notebook cca do 15 000Kč musí být šmejd vždycky. Ať se jedná o kteréhokoli výrobce. Docela by mě zajímalo, kdo tenhle názor vymyslel a z čeho pochází... To tedy jako znamená, že když potřebuji obyčejný notebook na běžnou práci (MS Office, internet, poslech hudby, přehravání videí a filmů, ev. nějakou méně náročnou hru typu GTA, AOE 1, DOOM, prostě na zabití času), tak si kvůli tomu musím koupit notebook za 25000Kč, protože jinak plně dostačující za 13000 je určitě šmejd...No to tedy koukám.
To mi připadá, jako kdybych si šel koupit nové auto s tím, že potřebuji to a to a čekám od toho toto a tak by mi vycházelo, že mi třeba bohatě stačí Škoda Octávie, ale stejně bych si ji nekoupil a spíš koupil BMW, které nabídne to samé ale za 2x víc peněz a to vše jen kvůli tomu, že auto do 300000Kč musí být určitě šmejd z toho vyplývá, že 2x dražší BMW musí za ty peníze nabídnou určitě kvalitu a výkon atd...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny