loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
svoji fotku odstraníš hned, a po cizích je ti prd.
lední brtník 27.06.2010 00:43
lední brtník
Nesuhlasim. Myslim ze na FB nie je oficialne mozne aby sa tam zaregistrovali deti, ale ony tam su a… poslední
Dreamer 29.06.2010 20:40
Dreamer

Nesuhlasim. Myslim ze na FB nie je oficialne mozne aby sa tam zaregistrovali deti, ale ony tam su a je ich tam vela, takze ked niekto narazi na nevhodne fotky u priatela ktory je spolocny aj pre svoje dieta - a nemusia to byt jeho fotky, raz som taku videl v jednom teste, potom sa to ukaze aj jeho dietatu a preto je normalne ze mu to nie je jedno.

Inak ta otazka ma zmysel, teoreticky je mozne pri tom pocte aby pri urcitom pocte nahlaseni sa fotka zablokovala sama - automaticky, potom by to admin posudil a bud to potvrdil alebo fotku obnovil. Pocitat by sa mohli napr. len ucty potvrdene mobilom, aby si niekto nespravil 10 uctov a nenahlasoval tak aj "vhodne" fotky. Znie to jednoducho, lenze...

OT ...Lenze ked su na FB take chyby a este dokonca "nevhodne" slova aj v slovenskom oficialnom preklade, to uz je sila. Pritom ked som sa chcel pripojit k prekladatelom tak to bolo automaticky zamietnute, lebo som na FB kratko, ale to ze ti "super" prekladatelia prelozili mnoho veci nevhodne, alebo az nespravne a este sa tam niekolko krat objavili nadavky (a to je slabe slovo), to im nevadi - pritom toto sa nahlasit snad ani neda.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...