Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak extrahovat soubory z tib archivu?

Nejsme na Živě, jsme na Poradni, kde by se mělo diskutovat věcně a bez osobních výpadů, namísto toho si tady parta stále stejných lidi (čest výjimkám) honí triko a posmívá se všem, kdo si dovolí něco náhodou neznat nebo nemít s tím zkušenosti a nemá týden času, aby si to všechno osahal sám.

Acronis jsem již dávno zvládl, ale souborová záloha, kterou si nemohu prohlížet jako file systém, má dost omezený význam. Kupovat a instalovat kvůli tomu plnohodnotný sytém, pokud mi spíše vyhovuje offline režim, také není nejšťastnější řešení.

Zatím mi jako nejvhodnější řešení přišel Kaspersky Rescue Disk, který kromě samotného testování disků na viry, poskytuje i celkem komfortní souborový manažer (Dolphin) a browser. Také Hirens Boot CD má linuxový Parted Magic, který mi ale vyhovuje méně. Asi by mi úplně postačil nějaký live Linux, třeba Mint ale teď zrovna není moc času zase zkoušet jednotlivé distribuce.

Mimochodem, proč dosovské souborové manažery z Hirens Boot CD nevidí HDD v PC? Kvůli NTFS? To by také bylo jednoduché a snadné řešení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny