Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem spy cam

To bude trochu slozitejsi, protoze velmi mnoho ntb. ma LED indikator aktivity... :-D

PS: spravne by jsi mel ziskat souhlas sledovane osoby, jinak to hranici s legalitou - porusujes pravo osoby na nedotknutelnost a soukromi z pohledu Umluvy o ochrane lidskych prav a zakladnich svobod a Obcanskeho zakoniku.

Podle § 11 občanského zákoníku má fyzická osoba právo na ochranu své osobnosti, zejména života
a zdraví, občanské cti a lidské důstojnosti, jakož i soukromí, svého jména a projevů osobní povahy. Především má však zde význam ustanovení § 12 odst. 1 občanského zákoníku, podle kterého písemnosti osobní povahy, podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkající se fyzické osoby nebo jejích projevů osobní
povahy smějí být pořízeny nebo použity jen s jejím svolením. Občanský zákoník pak v dalších odstavcích § 12 uděluje zákonné licence pro některé případy, ve kterých takového svolení není třeba – jde jednak o použití písemností osobní povahy, podobizen, obrazových snímků nebo obrazových a zvukových záznamů k účelům úředním na základě zákona, dále pak se mohou podobizny, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy pořídit nebo použít bez svolení fyzické osoby přiměřeným způsobem též pro vědecké a umělecké účely a pro tiskové, flmové, rozhlasové a televizní zpravodajství (avšak ani takové použití nesmí být v rozporu s oprávněnými zájmy fyzické osoby).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny