Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Videokamera SONY v Panasonic

Pri rychlych kartach je to inak. Ja som si tiez myslel ze k fotaku, ktory podporuje SDHC kupim lacnu kartu a usetrim, ale bezne "najrychlejsie" lacne karty (myslim ze class 6) nahrali tak 30 sek. HD videa - a to bolo len 720p. Potom som zistil ze musim kupit original Panasonic, alebo tusim Sandisc ktore boli rovnako drahe a tak som neusetril nic, aj ked som nasiel v jednom obchode 16 GB kartu za cenu blizku 8GB, takze treba hladat.

Celkovo pre HD video je myslim jedno aky je format karty, drahe sony memory stick su mozno aj lacnejsie ako drahe Panasonic SDHC.

Inak v inej teme som to uz pisal, na CT bol test kamier, ale na HDD a kvalita obrazu dopadla katastrofalne, dobra kvalita bola len pri dvoch - prave Sony! Lenze cena bola 30 000 Kc.

Ja by som sa skor zameral na to ci ku kamere nie je pribalena karta, alebo aj SW, ten nie je lacny a ked viem co chcem, tak je to lepsie ako potom dokupovat iny, hlavne ked pri HD videu mozu byt problemy s kompatibilitou. Urcite odporucam vyskusat trial verziu pred kupou a ak by bol prave ten SW dodany ku kamere, tak sa da este aj usetrit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny