Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Co čtete?

Hmmmmm ...... s tím hodnocením Foucaltova kyvadla jsi mě překvapil :-/ .... já jsem si ji koupil při jedné cestě na dovolenou a následně to louskal více než rok (mezitím jsem přečetl spoustu dalších , "přítulnějších" knih). Tuhle knihu, opírající se o mystérium Templářů podal dle mého soudu autor tak nečtivým a rozvláčným způsobem, že se k ní už asi nikdy nevrátím (dočetl jsem ji jenom proto, že knížky rozečtené nenechávám). Tímto samozřejmě nezpochybňuji tvůj zájem o tuto knihu ... jenom mě překvapilo, že to seš schopen číst 6x :-|

Přečetl jsem odhadem tak 70% titulů co tady uvádějí ostatní, ale prioritně jsem hlasoval pro "literaturu faktů" ..... i v minulosi jsem toho hodně přečetl a dnes mám možnost to konfrontovat i s pohledem a názorem jiných zůčastněných stran ... a byť i tyhle jsou občas evidentně názorově a společensky zaujaté ... výsledný "medián" mi dává (myslím si) celkem přesnou představu na průběh některých událostí minulosti.
Ještě mě překvaplo, kolik lidí čte e-book literaturu přes PC a ... dokonce přes PDA :-/, ... no já už se to určitě nenaučím, ... já potřebuji, aby mi knížka spadla na nos a já mohl zhasnout :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny