Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dva operační systémy

Operační system při častém zkoušení všeho možného

Tak bych rekl, ze jsme konecne prisli na to, kde je zakopan pes. Mozna je troufale rici vetsina, ale kazdopadne lidi, ktere znam, tak ani jeden nepouzivaji PC na caste zkouseni vseho mozneho. Tito lide totiz s PC pracuji nebo na nem hraji hry, ale nehraji si z PC samotnym. Doufam, ze rozumis, uvedu priklady:
1. Kamarad hraje na PC hry, jde koupi hru, nainstaluje a hraje.
2. Sestra surfuje na internetu, nainstalovala Firefox a uz je na webu.
3. Kolega z prace na svem PC pracuje, ma nainstalovan Thunderbird, MS Office, Operu, Photoshop. Zadne dalsi programy ke sve praci nepotrebuje.

Tito lide proste nepouzivaji system na caste zkouseni vseho mozneho, ani na to nemaji cas!

Ja mam na PC programu mnohem vice, ale ani me se nic nezpomaluje a ani neseka. Ale opet nainstaloval jsem treba na ty tebou zminene MP3 Winamp a v nem je prehravam, mozna ze ty jsi zkousenim nekolika set podobnych programu zjistil, ze jiny program je mnohem lepsi nez tento, ale ja proste chci ty mp3 poslouchat ne se vrtat v tisici programech a Winamp mi proste staci, stejne tak mi kamarad doporucil VLC player na prehravani videa, tak jsem ho nainstaloval a pouzivam. Kazdopadne co chci rici, na sve PC jsme nainstaloval hodne programu, ale jen minimum jsem zase odinstaloval, nebot nezkousim vsechno mozne.

Takze zaver, pokud jsi redaktor Computeru a tvym ukolem je delat recenze tisicu neznamych programu, je zcela pochopitelne, ze se ti podari sem tam nainstalovat nejaky balast a musis holt reinstalovat (udelat obnovu z image), ale nejsi vzorkem typickeho uzivatele, ktery proste tisice instalaci nikdy provadet nebude. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny