Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetové připojení (problém)

Pisem ti nestrkaj tam ziadnu flash, dokial v registry nevypnes autorun. www.google.com a napises si tam Windows XP registry vypnout autorun. Pokial mas XP Pro, tak to je jednoduchsie pomocou start-sputit: gpedit.msc a tam pod system najdes zakazat automaticke spustanie, nastavis na zapnut alebo povolit (povolit zakazanie = zakazat).

Potom tam mozes strkat flash na ktoru si uz teraz stiahnes a ulozis SP3 aby si potom nemusel pripajat LAN kym to SP3 nainstalujes. Rovnako aj zaplaty sa daju stiahnut z www.microsoft.com a predpripravit si ich (o jednej dolezitej zaplate ti uz pisal tusim brtnik dokonca ti dal na nu aj link, alebo si ju najdi sam na microsoft.com zadas tam cislo zaplaty do okienka search, a stiahnes). Staci pouzivat mozog. Druha vec je neliezt na tu flash cez tentopocitac dvojklikom ptz to tiez spusti vir ptz v MS su idioti. Ale napr. otvarat tu flash pomocou pomocou pravy klik - preskumat, alebo otvorit si start - prieskumnik (nie tento pocitac), a tam si otvarat flash (D:). A potom (z nezavireneho PC) si ju dat prescanovat antivirakom a odvirit.
Na tu flash si predpripravis (stiahnes) aj spravne ovladace zo stranky vyrobcu tvojej zakl.dosky a pre spravny Windows, vid sekcia clanky.

Az tam budes mat SP3 a aspon tu kriticku zaplatu proti LAN cervom tak sa pripojis na LAN a spustit si start-windowsupdate a dotahat vsetky ostate zaplaty. A vsetko ostatne. NEinstalovat ziadne nelegalne veci stiahnute z kdejakych torrentov a ulozto, ptz v tom su tiez viry. Pouzivat len oficialne zdarma programy stiahnute zo stranok ich vyrobcov, alebo kupeny software. Staci ti to na vysvetlenie ze jak si do 5minut nezavirit PC?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny