Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení sítě s AirLive WL-5460AP v2

Dobrý den. Napadlo mě udělat si doma kvůli internetu síť, ale končím na své neznalosti.
Koupil jsem zatím zkušebně AirLive WL-5460AP v2 a snažím se docílit toho, aby mi pouze zesiloval síť "wifi-ordinace" běžící na Huawei Echolife HG520i. Mám notebook dále od této sítě a chci ho připojit. Zatím jsem ho přepnul do stavu Repeater, nastavil šifrování WPA2-PSK, opsal MAC adresu Huaweie do připojení a do šifrování jsem nastavil WPA2-PSK a napsal heslo co je na Huawei. Co mám v repeateru nastavit? Mám něco nastavovat v té krabičce ze které jde internet? V současném stavu se připojím a můžu spravovat AirLive, internet je nedostupný.
Popřípadě tu mám ještě záložní modem- Huawei EchoLife HG520i je možné vyměnit za D-Link DSL-G684T.

A potom druhý dotaz: Kabely nejsou možné. Když bych chtěl rozšířit internet po celém domě, mám propočteno, že by to muselo vypadat asi jako na obrázku- kvůli stěnám, které jsou všechny tlusté 55cm. Mám šanci něco takového sestavit aby mi zůstala použítelná rychlost a ping? Nebo jak to udělat? Nehraju onlinovky, netelefonuju, pouze webový prohléžeč + ICQ.


edit: Zase o krok dál. V 1. dotazu se zadařilo "Connected sucessfully" a daří se mi připojit před Airlive na internet v Huawei.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny