Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Router SMC WBR14-G2 - digitalní linka(sít) - "nefunguje"

Dobrý den,

Dnes jsem začal mít problémy s internetovým připojením W7 (64bit) mi začaly vyskakovat hlášku s tím že adaptér nemá správně konfigurovanou IP adresu. Po vyteženi routeru ze sítě, jak mi bylo napovězeno , se připojení obnovilo na 10 sekund a poté spadlo, problem se tak nijak nevyřešil. Snažil jsem se do routeru dostat přes prohlížeč a vyresetovat ho avšak nastala komunikační chyba. Když jsem Wlan z routru vytáhl a přímo jej strčil do sitové karty v pc , internet pro tento pc běžel bez problému. Myslel jsem si že je nějak poškozený router a navšivil prodejnu ve které jsem ho zakoupil.

Tam už mi bylo bez zbytečných keců a detajlního popisovaní mého problému řečeno že internetová služba u které mam internet přešla na jakousi "digitální linku" s kterou si můj router SMC poradit nemůže , že už ho s tímto problémem navštivilo více lidí. A jediná možnost jak to vyřešit router prodat a koupit jiný který si s digitální linkou poradit umí.

Nesedí mi však:

1. Jak je možné že router zvladal po vytáhnutí ze sítě internet na 10sekund a poté připojení spadlo ?!

2. Proč jsem se nemohl do routeru přes prohlížeč jak je psáno v manualu dostat ? A vyskakovala komunikační chyba ?!

Je teda opravdu problém v tom že router nezvládá onu "digitální linku" ?

Děkuji předem za pomoc

Chyby v textu vyhrazeny

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak , nakonec jsme teda provedl instalaci nového firmwaru. Internet jako zázrakem začal fungovat (co…
Elusive 19.08.2010 10:45
Elusive
Pokial si resetoval nastavenie routra a mal si napr nastavene sifrovanie, tak teraz ho samozrejme ne… nový
fleg 19.08.2010 12:09
fleg
Jo stalo se , problém vyřešen , ntb připojen , router funkční , takže tu už snad není co. Díky mnoho… poslední
Elusive 19.08.2010 12:28
Elusive

Tak , nakonec jsme teda provedl instalaci nového firmwaru. Internet jako zázrakem začal fungovat (co to je digitalní linka se ani nikdy nedozvíme) avšak mám problém s wi-fi. Notebook který byl i předtím pernamentně připojen k wi-fi routeru se ted nemůže připojit. I po vypsání hesla po chvili vypíše hlášku "Bezdrátové ověřovaní se nepodařilo - vypršel časový limit" ?! Na notebooku je WVista

Pokial si resetoval nastavenie routra a mal si napr nastavene sifrovanie, tak teraz ho samozrejme nemas a Vista si pamata stary profil a pokusa sa pripojit k sieti s rovnakym nazvom (ak si mal aj predtym default ssid) so sifrou. Lenze ty sifru uz nastavenu nemas.
Takze bud zmaz ten profil vo Viste alebo rovno anstav sifrovanie tak ako si mal predtym.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru