Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení autorádia (s DVD) přehrávačem <A> DVB-T televize pouze s anténním vstupem

Pripojit to priamo nejde (preco kupil tak dementnu TV ktora nema ziaden vstup?) Musel by si pouzit tzv. TV modulator aby namoduloval SVideo signal na nejaky TV kanal na antenny kabel. Napr. http://www.dipol.sk/tv_modulator_signal_digital_cl assic_21-69_kanaly_5_5mhz_R95175.htm akurat lepsie urobis ak si najdes nieco co pouziva 12V napajanie, nech to zapoji rovno do zapalovaca do auta, a lepsie urobis ked si najdes nieco co ma rovno SVideo vstup nech nemusis riesit konverzie na cinch.
Modulator je aj ako suciastka aj napr. v kazdom starom videu t.j. ak mas stare video (VHS) nefunkcne tak mozes z neho vykuchat modulator, ale budes potrebovat napajanie (podla toho jake to potrebuje, 5V alebo 12V apod).

Lepsie urobi ked si filmy ulozi na USB stick a bude pozerat rovno z USB sticku.

P.S> v CR sa da kupit nejaky napr. tu http://www.omko.cz/?kod=MODAVM161 ale nema priamo SVideo vstup ale cinch alebo scart. A nema napajanie 12V takze by si musel riesit aj napajanie v aute (pribaleny je adapter len z 230V)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny