Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr mobilu

Jenom par poznamek k odpovedim, ktere tu zaznely.

Mam Samsung Omnia II s navigaci od Garmina, protoze jsem na Garmina zvyklej, nebot na kolo mam Garmin GPS 60CSx - samostatna outdoorova navigace.

Co se tyka samotneho telefonu, tak je to jako se vsema phounama s Windows Mobile. Obcas to zatuhne a musite restartovat. :-D Taky dodane spousteci rozhrani od Samsungu zlobi a s nekteryma aplikacema to nechodi, respektive zase zatuhy OS. Zde je vyhoda WM, nebot se da temer vsechno nahradit nebo si prizpusobit defaultni windowsi nabidku Start. Proste pokud si s mobilem vyhrajete, tak si ho muzete upravit primo na miru. :-)

Navigace od Garmina mi vyhovuje, ale zkousel jsem i iGo a na beznou navigaci po ulicich je to snad o neco lepsi. Nicmene v terenu se naviguje mnohem hur nez ve meste a ma samostatna outdoorova navigace ma signal i tam, kde na mobilu uz neni. Pro me je idealni pouziti krome mesta i na turistiku s mapou, kdy podle navigace vim, kde jsem a podle mapy vim, kam chci dojit. ;-)

Na kole davam prednost samostatne navigaci, jak rikam, jedna vec je signal a dale mam obvykle na kole naplanovanou trasu dopredu a navigace na riditkach me skvele (pipnuti + smerovka s odpoctem metru na displeji) informuje o tom, kam jet. Takze nemam zadne ztratove casy s vytahovanim mapy nebo mobilu. (Neumim si predstavit mit mobil na riditkach, outdoorova navigace je mnohem robustnejsiho provedeni). Vydrz na dve baterky AA je pres 20 hodin a neni problem mit nahradni. Naopak kdo ma nekolik nahradnich akumulatoru do mobilu, aby mohl mit navigaci zapnutou na cely vikend ???

Co jsem zacal jezdit na kole s navigaci, neumim si predstavit, ze bych jel bez ni. Pokud nejedu jen tak, ale s cilem nekam dojet, tak je navigace nepostradatelna. Drive jsem na cca. 100 ujetych km udelal klidne 30 km zajizdku, protoze cesty jsou mnohdy neznacene a pokud nevite kde vlastne jste, tak z mapy nic nevyctete, to se s navigaci nestane. Na kolo vylozene doporucuju. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny