Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skype v mobilu

Dobrý den,
prosím,nevíte někdo zda je možné nějak doinstalovat skype program do mobilu Nokia E51.Pokud ano co je dále třeba dohodnout ev.s operátorem.Děkuji

Předmět Autor Datum
Nic nedohadujte. Musíte mít aktivní datové přenosy. Program poté nainstalujte ze stránek Skype: m.sk…
Kurt 21.08.2010 10:43
Kurt
jestli muzu malou pripominku, tak mobilni skype na horsim nez 3G pripojeni je uplne k nicemu :-) Nej…
merlouska 21.08.2010 12:18
merlouska
Mobilni Skype si stahni odsad: http://www.skype.com/intl/cs/get-skype/on-your-mob ile/?cm_mmc=m106 j…
borsuk 21.08.2010 12:36
borsuk
Doplnim. Problemom mobilneho skypu nie je 3G vs ine siete. Problem akejkolvek hlasovej sluzby je odo… poslední
fleg 21.08.2010 14:19
fleg

Mobilni Skype si stahni odsad: http://www.skype.com/intl/cs/get-skype/on-your-mob ile/?cm_mmc=m106 je tam i seznam podporovanych Symbianovych telefonu, aktivni datove prenosy jsou nutnosti, tusim ze u VF lze vyuzit i na provoz Skype nektereho z datovych balicku, TMO u svych tarifu Surf+ a Surf&mail, nic podobneho nenabizi, tato data budou uctovana zvlast, u O2 nevim, je treba vzdy danou situaci overit, nesouhlasim s tvrzenim ze Skype je pouzitelne jenom s 3G nebo wifi, osobne jsem jej delsi dobu provozoval v siti Vodafone, obdoba Skype - Fring v dobe kdy se nam o 3G jeste zdalo a zadny velky problem jsem nezaznamenal.
Pozn. u datoveho tarifu TMO Surf&mail pobezi skype v ramci tohoto balicku, ale jen prvnich 10MB, pak se spojeni uctuje beznou sazbou, opravuji timto info uvedene vyse.
Takze jeste jednou, u TMO lze na Skype vyuzit zcela nove datove balicky Klasik a Standart v cene 238,- a 139,- u nichz je FUP 200 a 100MB a pocita se do nich i provoz napr. Skype, ICQ, MSN atd. navic je lze vyuzit i na stahovani, po prekroceni FUP se prenosy jen zpomali, ale nic navic uctovano nebude, ale nevim jakeho ma tazatel operatora, danou situaci je treba overit nejlepe pres infolinku.

Doplnim.
Problemom mobilneho skypu nie je 3G vs ine siete. Problem akejkolvek hlasovej sluzby je odozva. Na prenos hlasu v kvalite mobilu staci obojsmetnych 64kb. Odozva vsak musi byt co najmensia co vsak u gprs pripadne edge nie je dost dobre mozne. S odozvou 800ms sa volat ozaj neda. Ono ani v 3G sieti to nemusi byt o moc lepsie, takze poziadavka neznie na velkost datoveho prenosu, ale na odozvu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru