Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skype v mobilu

Mobilni Skype si stahni odsad: http://www.skype.com/intl/cs/get-skype/on-your-mob ile/?cm_mmc=m106 je tam i seznam podporovanych Symbianovych telefonu, aktivni datove prenosy jsou nutnosti, tusim ze u VF lze vyuzit i na provoz Skype nektereho z datovych balicku, TMO u svych tarifu Surf+ a Surf&mail, nic podobneho nenabizi, tato data budou uctovana zvlast, u O2 nevim, je treba vzdy danou situaci overit, nesouhlasim s tvrzenim ze Skype je pouzitelne jenom s 3G nebo wifi, osobne jsem jej delsi dobu provozoval v siti Vodafone, obdoba Skype - Fring v dobe kdy se nam o 3G jeste zdalo a zadny velky problem jsem nezaznamenal.
Pozn. u datoveho tarifu TMO Surf&mail pobezi skype v ramci tohoto balicku, ale jen prvnich 10MB, pak se spojeni uctuje beznou sazbou, opravuji timto info uvedene vyse.
Takze jeste jednou, u TMO lze na Skype vyuzit zcela nove datove balicky Klasik a Standart v cene 238,- a 139,- u nichz je FUP 200 a 100MB a pocita se do nich i provoz napr. Skype, ICQ, MSN atd. navic je lze vyuzit i na stahovani, po prekroceni FUP se prenosy jen zpomali, ale nic navic uctovano nebude, ale nevim jakeho ma tazatel operatora, danou situaci je treba overit nejlepe pres infolinku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny