Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vysál jsem si subwoofer či co :( jak opravit ?

[rmsg48.jpg]

Tak jsem se dal po čase do úklidu a s tím spojeným i vysáváním prachu z pc a co se mi nestalo. Z repráčku - subwooferu ? na jednom pc jsem asi vycucl něco (v tom kulatém). Otázka zní co s tím? Lze to nějak rozumně opravit? Všiml jsem si to až, když mi nezněly basy na 100% a koukl jsem dovnitř. Katastrofa to není - tenhle systém stejně není na hudbu, ale občas se šiklo. :(

Díky za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
rozeber to a vyndej reprak, zkus lehce zatlacit na vrchlik abys vedel jak na tom je, pokud drhne, zd… poslední
martech 24.08.2010 14:23
martech

rozeber to a vyndej reprak, zkus lehce zatlacit na vrchlik abys vedel jak na tom je, pokud drhne, zdeformoval sis stenu civky ktera je z hliniku. uz vetsinou,driv byla papirova, pokud opravdu drhne odlep vrchli a mezi vnitrni stenu civky a magnetu strc papirovou rulickou kterou to projed nekolikrat dokola, tim se ti srovna, prilepis vrchlik a vesele hrajes dal, jen dej bacha at ti tam nenapada zadnej bordel a hlavne ne zelezny piliny pak bys to mohl fakt tak akorat vyhodit, tim zes v bedne udelal takokvej podtlak by se nemela zdeformovat membrana protoze se zatlacila rovnomerne spis si myslim ze telo civky narazilo az na zadni stenu magnetu a tim se ohl kraj kterej ted drhne..
jinak vrchlik odlepis tak ze ho namocis toulenem nebo acetonem, ja to delavam zippo benzinem, uz sem tahkle spravil nekolik repraku a vsechny v pohode ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru