Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Login ve web. prohlížečích

Clanek je uplny nesmysl. Stejne tak muzu rict o windows: "Nepouzivejte je, po umornem rucnim cisteni budete preinstalovavat system".
Protoze tady prece porad tvrdite, ze windows umi to samy co ty cistice a nemusite mit dalsi program. Takze v podstate windows se daji znefunkcnit samy sebou - proc o tom nepisete clanky? Proc teda neradite nepouzivat windows? Stejne tak se v tom clanku jen strasi. Clanek je uplny nesmysl i z jinych duvodu. On si to nainstaluje, 5 minut na tom funguje a uz vi, jaky to ma algoritmy a jak vyhodnocuje co smaze a co ne atd. Pokud je tak dobrej, ze vidi do algoritmu, tak bych se vykaslal na praci co dela a okamzite bych vytvoril program mega fleg pcporadna hyper tacud cleaner a prodaval ho. Jiste by vydelal anebo by ho aspon zamestnala firma, ktera podle Vas dela tyto zbytecne programy. Zcela jiste by vydelal vic, nez tim, co dela (nevim co dela). Jen odhaduju realny moznosti. Jinak urcite jsou programy, ktery pc umi znefunkcnit a se zalohama si moc starosti nedelaji, ale o tech nemluvim. Sam jsem si par takovych vyzkousel.

Navic on sam tam nekde pise, ze nektere veci jsou ok, ale ze si je nastavi jinde, ale on jaksi zapomina na to, ze BFU nevi co a kde nastavit a v techto programech maji vse na jednom miste. Konkretne CCleaner a TuneUP nikdy pc nerozeserou, pokud uzivatel necha vse na defaultu. Pokud se v tom hrabe dal a maze to, o cem nic nevi, je to jen jeho blbost, ne blbost tech programu. Stejne tak si system muze poskodit tim, ze si to smaze rucne, jak vy mate radi. Dale tyto programy delaji zalohy smazanych veci - cimz jsou zase bezpecnejsi, nez samotne mazani ve win. Tam zalohy automaticky nikdo nedela a pokud si je uzivatel v tom programku vypne, je to jen zase jeho blbost a takovymu individuu nepomuze nic, ani rucni cisteni ve win.

Dal jsem si pro zajimavost kontroloval velikost mych registru, jak tam tacud pise, jak on ma nainstalovanou velkou spoustu programu a zabiraji mu az 45mb. Ja mam taky neco nainstalovany a na win 7 maji moje registry 450MB. Tim se nechlubim, jen konstatuji, ze srovnani pc s jinym pc neni nikdy ferovy a jen pc frajeri to maji problem pochopit, protoze jak si prece nekdo muze vubec dovolit pouzivat jejich milacky jinak, nez to delaji oni sami, ze? Takze je jasne videt, ze ac tacud "machruje" kolik programu ma instalovanych, tak v pc vlastne proti BFU nic nema.

Takze kdyz to shrnu, tak programy o kterych jsem psal, nikdy neposkodi win za defaultniho nastaveni a pokud by i nahodou neco posraly, tak delaji zalohy, takze jejich pouziti je bezpecnejsi, nez zde doporucovane rucni mazani. To si muzete delat vy, kteri vite kam lezete, jak se tam leze (ano, obycejny clovek bude mit problem hledat treba obycejne tempy na win7 apod.) atd. Takze vase vyhcloubani se, jak ste chytri, jak si sami mazete a jak vlastne ani nepotrebujete mazat, protoze mate ty masiny tak vyladeny, je pro me akorat tak honeni si ega tady pred ostatnima "pc frajerama", protoze vy to prece mate v maliku, ne (a bfu je debil a lama a dement atd)?

Cely to chce trosku objektivity a ta vam vsem zalostne chybi. No a dal k tomuto nereaguju. Nehodlam travit den hadanim se o necem s nekym, kdo si nevidi ani na spicku nosu. To nemyslim nijak zle, ale je to opravdu ztrata casu pro obe strany, protoze ani vase genialni mozky me nepresvedci o tom, abych tyto programy prestal pouzivat, protoze mam vse na jednom miste, je to pohodlne, nic to nekurvi a treba muj nejoblibenejsi windows 7 manager ma i super funkce, ktere jsou podle vas samozrejme zbytecne. Jenze vy ani nevite jaky to ma, protoze malokdo z vas ten program zna, ale tady na poradne je moderni po vsem takovym plivat, tak plivete taky. Stejne tak to vase genialni omezeni uctu, ktere bfu vice omezuje, nez mu pomaha, kde se radi aby si BFU, ktery ani nevi, kde ma registry, do nich v nekterych pripadech sam zasahoval. Pritom clovek klidne muze pouzivat admin ucet, stejne bezpecne, bez omezeni a prohlizec mit treba v Sandboxu. Pro BFU je to mnohem prijatelnejsi a snadnejsi varianta (funguje tak moje cela rodina - cca 12pc a nikdo nema s viry problem a to si umi pc akorat zapnout a vypnout), ale o takoveto moznosti mezi pcfrajery neni zahodno mluvit, clovek by se mohl shodit, nemusel by pak vypadat jako pcmachr. Neladil by si vse sam nekde v registrech a pres prikazovy radek, co?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny