Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Login ve web. prohlížečích

No vidíš. Já si teď zkontroloval registry v testovacím PC, které mám v práci (podotýkám, že nainstalováno bylo v roce 2001, jednalo se o jeden z prvních PC s WinXP). Ten počítač byl v několika doménách, testuju na něm aplikace, NIKDY nebyla prováděna nějaká "čistící" údržba. Velikost registrů: 49MB. Mé pracovní PC: 38MB.

Pokud má tvé PC stovky MB v registrech, tak bych potom rád věděl, ve kterých větvích, protože to opravdu není normální. Chápu, že BFU musí mít "na všechno program", ale to přece není řešení a rovněž není řešení "léčit" to instalací nějakého "Radkova ověřeného čističe". V zásadě obhajuješ myšlenku, že ač neumíš řídit, pořídíš si drahý automobil, a protože jej neumíš řídit, používáš služeb Pepy Vozky a jeho dvou volů, které tvé nablýskané autí s tvou maličkostí za volantem tahají na žebřiňáku silou dvou volských sil..

Takže ano, chce to trochu objektivity.

P.S.: TuneUp 2010 stojí 649Kč, to bych musel měsíčně (!!) prodat cca 200-250 kopií (tj. okolo sedmi denně) , abych na tom byl stejně jako doposud. A tolik hejlů určitě není.. :-)

edit:
BTW, nelze poměřovat velikost registrů mezi XP a Win7, jednoduše proto, že ve Win7 se používá virtualizace prostředí - pokud se vypne, velikost registrů strmě padá. Ale opět: "optimalizace" takových registrů nic nepřinese, kromě rizika jejich poškození)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny