Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vývoj her

Tak tak, já chci být právě tenhle typ. Doufám že to nebude volání do nebe, bude záležet hodně na mě a na tom, jak se mi do toho bude chtít.
Už odmala jsem tvůrčí typ, když jsem našel ve hře nějaký editor (videohry :P) skákal jsem radostí do vzduchu. Pak přišlo mé první PC a tam jsem si taky pěkně vyhrál, než jsem kolem těch 15 roků zjistil, že bych chtěl být programátor.

Učím se angličtinu a němčinu, v německu je poměrně široké uplatnění, ale člověk jak jsi řekl, musí být "extrémně kvalitní programátor" takže je to spíše hodně do budoucna. Nějaký Einstein nejsem a vše si budu muset pořádně vydřít. Proto se vás tady ptám, s čím mám začít, ať nepiluju něco, co mi k ničemu nebude, jako jsem to udělal při výběru školy (všeobecný gympl? Na co mi bude takový dějepis - například ? )...

Jenže v německu mají přímo školy, kde si vyberou co chtějí dělat a na to se zaměří... my máme něco podobného a to jsou právě průmyslovky, ale nedá se to moc srovnávat, jelikož o jejich systému vyučování toho moc nevím.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny