Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zamezit opakovanému mizení Quick Launch panelu po restartu PC

Dobrý den.
Protože jsem byl zvyklý z XP na Quick Launch panel, tak ho aktivuji i u Windows 7 Professional. Problém je v tom, že teď po každém restartu PC panel zmizí. Jedná se o
%userprofile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Zkoušel jsem tipy podle google, tj. spustit sfc, vymazat desktop.ini, odepřít u adresáře Quick Launch v právech úplné řízení pro system u adresáře QL, klíč NoToolbarsOnTaskbar se v registrech u W7 nevyskytuje.

Je nějaká ověřená metoda, jak tomu mizení zabránit?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jsem další z postižených... Žádný z návodů nefunguje. Po pár dnech Quick Launch opět zmizí. Windows… nový
Další 08.11.2010 22:18
Další
Jsem další z těch, kterým QL mizí. Mám lištu dělanou tak, že nahoře je 10 připnutých ikon, a pod tím… poslední
Irwain Nornossa 03.12.2010 16:08
Irwain Nornossa

Jsem další z těch, kterým QL mizí. Mám lištu dělanou tak, že nahoře je 10 připnutých ikon, a pod tím QL. Po každém startu systému to zmizí, a já to naštvaně nahazuju zpátky, nechápajíc, proč sakra?
Pamatuju si časy, kdy to fungovalo, měl jsem stejný systém, jako teď: W7 Pro x64, legální. Začal jsem hodně používat hibernaci, abych to tam nemusel dávat pořád.
Pročítal jsem si všelijaká možná fóra, tohle se jevilo tak nějak nejrozumněji. Chápu to dobře, že zatím neexistuje žádné řešení? Jen podezření, že to udělala jedna velmi „chytrá“ aktualizace systému? A to, že pokud tam QL chci mít, tak panel jazyků musí pryč (s tímhle jsem to zkusil restartovat, a QL držel)? Nabízí se myšlenka, že tam snad může být jediný panel nástrojů… Což je upřímně řečeno demence.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru