Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvýšení dosahu wi-fi routeru

Ja viem ze IPv6 tak skoro nepride, ale zda sa mi nelogicke kupovat nieco "stare", ked viem ze to bude nepouzitelne, aj ked to mozno dosluzi skor ako ta zmena pride.

K tym FW, uz aj inde mi potvrdili ze sa to bude dat udajne "urcite" riesit novsim FW a ze provider pravdepodobne bude nadalej umoznovat aby som pouzival IPv4.

Vyrobcom sa necudujem, ak teraz predaju velky pocet zariadeni len s IPv4, ked to bude aktualne, vsetci si budu musiet kupit nove, takze len zarobia - velmi malo ludi vie o alt. FW.

Inak v tych tabulkach som nenasiel IPv6, nie je to uvedene, alebo zatial chyba podpora? Ja som sa docital ze si niekto podporu do FW pridal, sam(?), takze uz to niekto dokazal? Nasiel som aj anglicky hovoriace forum, v jednej teme bol router TP-Link aj IPv6, ale neviem ci sa na to niekto len pytal, bolo tam 67 stran, nechcelo sa mi preklikavat.

Teraz som skor nakloneny tomu prvemu rieseniu, TP-Link. Necham si este vikend, lebo aj tak by mi to do zajtra asi neprislo a potom sa rozhodnem. Teraz este rozmyslam ci si kupit lacny switch bez IPv6 alebo drahsi s - casom budu aj tie s IPv6 lacnejsie a kym to pride tak ten drahsi switch mozno dovtedy aj dosluzi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny