Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dva PC s jednim LCD

Zdravim, rad bych si poridil k notebooku(15,4") a PC jeden Full HD LCD monitor(21-24"). Zajimalo by me jestli lze monitor propojit s PC VGA-DVI kabelem do DVI portu v monitoru a jestli to bude fungovat i pote kdyz zapojim notebook do VGA portu v monitoru. Umi dnesni monitory prijimat analogovy signal pres DVI port, dokaze monitor rozlisit dva ruzne signaly stejneho typu?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi řeším stejný problém: Mám "staré" PC (2003) co má pouze VGA výstup a radši bych do něj nesahal a…
J.M. 10.11.2010 14:48
J.M.
napis jaku mas zakl.dosku a jaku grafiku mas v tom PC teraz. Vypise to vsetko napr. everest home apo… poslední
MM.. 10.11.2010 15:08
MM..

Asi řeším stejný problém: Mám "staré" PC (2003) co má pouze VGA výstup a radši bych do něj nesahal a notebook. Od nb jsem monitor používal jako sekundární přes vga, z PC jsem pak jel VGA -> DVI-I (vlastně asi DVI-A, digitální signál kabel asi nevyrobí.)
Monitor vyhořel (HP 1955) a najednou koukám, že je problém najít vhodnou náhradu. To co se vyrábí když už to má obé konektorů tak se uvádí prostě DVI a asi skoro vždy to znamená DVI-D.
Zmiňovaný FS 19 F19-1 jsem zatim nikde nenašel.

Další varianty řešení:
- risknout to a dát do PC novou grafiku s výstupem na DVI-D s pevnou vírou že si to bude rozumět se starým motherbordem, nepřehřeje pixlu atd.
- switch na dvě vga lajny
- někde vyšťourat nějaké to HPéčko z roku 2005 kdy se to ještě dělalo.

napis jaku mas zakl.dosku a jaku grafiku mas v tom PC teraz. Vypise to vsetko napr. everest home apod.
Potom by sa dala najst ina grafika, dnesne grafiky su uspornejsie jak stare takze pri stejnom grafickom (ne-)vykone jak stara grafika mas dnes pasivne chladenu grafiku ktora nehreje ani nezere. Samozrejme ale je nutne vediet ci ma doska AGP alebo PCIe, s AGP to je uz dnes dost blbe (dala by sa sice aj do AGP nejaka bazarova pasivna 7600GS apod ta zere uplne minimum a ma aj DVI ale otazka ci este zozenies a ci to nebude predrazene)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru