Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sice odpověď je trochu jiná, ale... Nejlepší program je: vlastní systém zálohování dat. Na obnovu z…
L-Core 27.09.2010 06:33
L-Core
Souhlas. Diplomku zálohuji každou hodinu na 4 externí disky. S tim, že tu běží nacronovanej job, kte… nový
AZOR 27.09.2010 14:50
AZOR
Nedávno jsem našel zajímavý program Recuva -na záchranu smazaných dat. Getback data - tak nějak se j… poslední
Junioruu 15.11.2011 14:35
Junioruu

Sice odpověď je trochu jiná, ale...

Nejlepší program je: vlastní systém zálohování dat. Na obnovu ze zálohy pak stačí jakýkoliv prachobyčejný manažer souborů, třeba i Průzkumník Windows. Popřípadě jakákoliv zálohovací utilita, jakých jsou mraky.

Prevence je mnohem jednodušší a levnější než případná rekonstrukce (která zdaleka ne vždy bude úspěšná). Jenže lidi jsou nepoučitelní.

Souhlas. Diplomku zálohuji každou hodinu na 4 externí disky. S tim, že tu běží nacronovanej job, který to má na starosti. S tim, že pochopitlně neni NB připojenej pořád k externím diskům a proto to často hučí na chybách, ale v okamžiku kdy některej připojím tak do hodiny mam jistotu autoamtické zálohy :-) Ono, když to má 2MB a je to duležité..

Obecně pokud člověk nestříhá video apod. Tak vzhledem k dnešním diskům nejsou zálohy z pohledu jednoho uživatele a místa nějak náročné.

Nadruhou stranu na windows jsou zálohy dost nešikovně udělané a uživatelé se nepoučí. Třeba flashku zálohuji mámě jen já. Protože vím jaký je to počítačový analfabet a že ty její .doc maj do GB, který mi nezabije. Tedky když s ke mě dostane její flasha, někam jí skopčim ani ji o tom nerikam.... pak ji treba ty data prodam ;)

Zpět do poradny Nahoru