Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úroveň herní poradny ...

Tak toto ma celkom rozosmialo. Co ti vlastne vadi? Ze sa nenasiel nikto, kto skusal tebou spominane hry na win7 64b? Alebo, ze ti nikto neporadil a jak je to vobec mozne?
1. Pc poradna ma cca 6 rokov, herna asi rok, chce to cas, aj ona potrebuje nejaky vyvoj a dospiet
2. Rozculovat sa nad tym, ze ti nikto neporadil s tvojim specifickym problemom alebo, ze sa ti tam venovalo malo ludi je zcestne. Polozim protiotazku, preco by sa ti vobec niekto mal venovat alebo odpovedat na tvoje problemy? Vsetci ludia co chodia na poradnu a okrem kladenia otazok aj poradia to robia zo svojej dobre vole, vo svojom volnom case a uplne bezodplatne.
3. Keby si slusne vychovany zadakujes aspon tomu jednemu cloveku, ktory ti odpovedal na cast tvojej otazky.
4. Pokial chces nieco "reklamovat" uvedom si este raz, toto nie je komercna poradna, ty si si nic nezaplatil a mal by si byt rad, ze je vobec niekto ochotny sa venovat tvojim "problemom" vo svojom volnom case a uplne zadarmo. Dokonca ani dakujem ten chudak, co ti odpovedal od teba nevidel. Pokial tu bude takych nevdacnikov viacej prejde aj tych dobrakov co vam venuju svoj volny cas velmi rychlo chut a zachvilku tu nebude mat kto radit.
5. Je mozne, ze v buducnosti vznikne komercna vetva poradne. Budes ochotny platit? Ak ano potom mas plne pravo sa stazovat na "uroven" profesionalnej a komercnej poradne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny