Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úroveň herní poradny ...

Dobrý den.
Založil jsem toto téma z důvodu, že herní poradna je naprosto nepoužitelná.Nikdo tam neporadí a když už jo, tak se to stejně nikdy nevyřeší.Je teda pravda, že ulevila PC poradně od dotazů, který tady nikdo neměl náladu řešit.

Já sem 26.9 položil dotaz "64bit win7 - kompatibilita s některými staršími hrami" a jediné čeho jsem se dočkal, je jeden ubohý koment "mafia 1 mi na 64 bit 7 jede ostatni nevim...".

Dotaz zde :
http://hry.poradna.net/q/view/10124-64bit-win7-kom patibilita-s-nekterymi-starsimi-hrami

Takže opravdu nechápu, jaký smysl má ta poradna(kromě toho, že teda ulevila PC poradně).

Změna kategorie, původně: Pokec (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
a já bych to uzavřel: Herní poradna nemá zatím své stálé a superkvalitní rádce, jako má PC větev (a…
touchwood 30.09.2010 21:00
touchwood
Ono totiž nejvíc problémů s hrama bývá v tom, jak rozjet nějakou upirátěnou hru. Takže těch ostatníc… poslední
Prasak 30.09.2010 21:09
Prasak

a já bych to uzavřel: Herní poradna nemá zatím své stálé a superkvalitní rádce, jako má PC větev (a ani nikdy mít nebude, protože se jedná o zcela jinou kategorii rad, ve které neexistují "odborníci" na hraní), je zcela závislá na tom, že ti, kdož budou vědět, poradí. Dá se říct, že to je poradna hráčů jiným hráčům. A smysl evidentně má, stačí nepřistupovat k ní jako k nějaké službě, kterou ti někdo zdarma poskytuje, ale zapojit se, být užitečný.

Snažím se na herní větev chodit a poradit, když je čas (kterého zase tak moc není). Všichni mají taky možnost psát články (recenze, návody, apod.). Pokud chcete pomáhat (a nevíte jak na to), nebo je nějaký problém, stačí napsat PMku některému modovi/adminovi (L-Core nebo já).

Bohužel nejvíc musím dělat jednu neoblíbenou činnost, a tou je mazání dotazů neschopných pirátů. Je to blbá práce a vůbec mě nebaví, není to nic kreativního.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru