Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem repro + sluchátka zároveň >Nejde<

Zdravím . Předem se omlouvám, ale nevím do jaké kategorie to přesně zařadit a jak nazvat problém . Jde o to že mám 5.1 Repro a sluchátka .Se starší základní deskou ga-m52l-s3 jsem mohl mít zapojeno obojí a fungovalo to . Repro jsem zapojil 3 kabely (DVD) nebo jedním jako ( AUX ) a šlo to . Ztrácelo to sice na jednom kabelu tu efektivitu prostorového zvuku ale běželo to. Teď mám z.desku ASUS M4A87TD/USB3 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 00000000XTF a ta nemá tolik zdířek vzadu na to abych mohlo zapoj repro současně se sluchátkama a mikrofonem tak jsem tedy zvolil že to zapojím jedním kabelem jako AUX .

růžový mikrofon - funguje
zelený sluchátka - funguje
modrý Repro ( subwoofer ) - nefunguje

Nevím jestli se to nemá nějak nastavit ale nepodařilo se mi to . K desce je software VIA HD Audio Deck program a tam to nikde nemůžu najít .

Snad jsem vše popsal tak ,aby ste tomu rozuměli . Jde mi o to sprovoznit chod těchto dvou věcí zároveň .Nechce se mi pořád dokolečka vypojovat sluchátka a házet místo nich repro a naopak . Kdybych dokázal zapojit přední panel tak tam si hodím ty sluchátka s mikrofonem , jenže ty koncovky jsou popsané jinak jak v manuálu od desky , já jsem lajk a nedokážu to zapojit .

Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny