Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Statistiky uživatelů + hodnocení "správných" rad

Měl bych (další :-D) návrh(y):

Co tak udělat statistiky uživatelů - kolik v které kategorii podal rad a dotazů a kolik z nich bylo tazateli vyhodnoceno jako hodnotných (to je ten druhý návrh - možnost pro tazatele "ofajfkovat" rady, které mu pomohly).
Ideálně bych to viděl na nějaký žebříček (např. top25) s možností pohledu nad všemi skupinami, jednotlivou skupinou a konečně všemi skupinami vyjma "pokecu". Tabulka by obsahovala 2 hodnoty, celkový počet a počet ohodnocený tazateli jako "helpful", případně ještě třetí, procentuální vyjádření poměru mezi temito 2 hodnotami.

A proč? Jde z toho odvodit, jak specializovaný je ten-který rádce na danou tématiku, případně jaké má "skóre" u "zákazníků". Tím by bylo i pěkně vidět na Mirky a podobné živly.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hlavný problém vidím v tom, že tu je veľa neregistrovaných užívateľov. A to je to podstatné, čo je p… poslední
flanker 27.03.2006 21:58
flanker

Hlavný problém vidím v tom, že tu je veľa neregistrovaných užívateľov. A to je to podstatné, čo je prekážkou tvojho dobrého úmyslu. Ja napríklad odpovedám na 80% dotazov ako neregistrovaný(skoro vždy iný nick), lebo sa mi nechce dosť často prihlasovať. Registroval som sa viac menej len preto, aby som mohol dostávať odpovede majlom(kvôli komfortu) a ešte kvôli iným výhodám registrácie. Tých stabilných registrovaných odborníkov-užívateľov, ako to tak sledujem nie je moc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru