Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s rozběhnutím počítače

Dobrý den,

potřebuji poradit. Skládám si počítač, ale nemám ještě všechny komponenty GRAFIKU a CPU. Přišla mi deska, zdroj, case, paměti a větráčky. Všechno jsem si poskládal, zapojil jsem to všechno na desku a chtěl vyzkoušet jak se to točí atd.

Tak jsem to dal do zásuvky a pustil normálně se to rozběhlo točil svítilo atd., tak jsem to vypnul. A když jsem to zkusil za hodinku tak už se při zapnutí jen zaškubnou větráčky i na zdroji, ale nerozběhne se to.

Zdroj mám ENERMAX Modu 82+, takže jsem zatím využil jen hlavní dva kabely 24pin na desku a přídavný na desku 12V 8pin. A desku mám Asus Crosshair formula IV.

Deska po zapojení zdroje svítí, ale prostě když to zapnu tak jen škub a nic. Zdroj odejít a deska odejít nemohli když dostali napětí dobré tak mi poraďte prosím kde je problém ?

Pravděpodobně je to tím, že tam není CPU a grafika, ale jediné co mě vrtá hlavou je to proč to poprvé začalo běžet, ale podruhé už ne. Není možné to nějak resetovat ? Zkoušel jsem vyndat baterku z desky, ale pořád stejné.

Dokáže mi někdo prosím poradit ?

Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny