Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s obnovením zálohy Ghost

:-?:-? A to jsem si myslel, že jsem to napsal sice zbytečně dlouze , ale SROZUMITELNĚ .. no budiž, zřejmě jsem se setsakra mýlil :-/
1."Velké disky měly/mají jumper "data limit", který omezuje kapacitu disku na 32 GB, aby byly "přijatelné" pro desky a BIOS, které větší kapacitu nepodporují .. TO jsem měl na mysli tou poznámkou Nechal na těch 32GB :-|.
2. Společnosti vyrábějící disky byly VŽDY o něco vpředu oproti výrobcům BIOS a motheboard´s, a proto vyvíjeli utilitky, kterými tuhle (ne)podporu bylo možné obejít, a proto jsem psal o Disk Manager Samsung, kterým jsem na disk aplikoval sw ONTRACK, který umožnil i této "handicapované" desce využít plnou kapacitu disku ... nechápu proto, KDE vidíš problém a proto už vůbec NEROZUMÍM tvé poznámce Ak doska podporuje 32GB tak zalohu 120GB disku na takom PC asi neurobis. :-/.... A já jsem přitom psal, že jsem si tu zálohu PŘEDEM udělal.
.. Jinak to oblbnutí podpory velikosti HDD se dělalo už od dob 486 a max 512 MB (dnes už to některým zní jako příběh z Harry Pottera :)))
3. PROBLÉM nastal PO vrácení zálohy na plnou "podporovanou" velikost disku .... SAMOZŘEJMĚ, že než jsem se tady rozepsal, tak jsem tu zálohu na disk VRÁTIL min. 2x 3-[
4. A to "mrznutí" jsem také myslím popsal v PŘESNÝ bod/okamžik :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny