Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s obnovením zálohy Ghost

Win98 je uplne jedno na akom disku bezal predtym, a W2k/XP su na to haklivejsie. Bud mal chybu v tej zalohe (uz mi to raz ghost urobil na inak bezproblemovom PC, pisal som to), alebo pri obnovovani particie prepisoval MBR (a s nim aj tu utilitu na >32G), alebo bol problem s adresovanim sektorov (CHS translation versus LBA, ale ak je vacsina dat na disku OK tak toto pravdepodobne nebola pricina).
W2k by ti ani v jednom pripade nepomohol, navyse by mohli byt vacsie problemy s W2k a tou utilitou na >32G (netvrdim ze by boli ale mohli by byt, zaviselo by od IDE ovladaca vo W2k).
P.S. a problem mohol robit aj ovladac IDE vo Win98 kvoli ezdrive alebo co to tam dal na >32G. Po preinstaleni tam bol asi defaultny W98 ovladac ktory moze pouzivat int13h a teda ezdrive, otazka je ci tam potom nainstaloval ovladace chipsetu a ci to potom tiez islo.
Mna by pouzivat utility na prekonanie 32G vzivote nenapadlo, bud by bol novsi BIOS alebo by ta doska letela von oknom, nepotrebujem riesit zbytocne problemy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny