Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s obnovením zálohy Ghost

Zakládám to až v pozdních hodinách, protože mi to pořád nejde z hlavy, ale pokud bude potřeba, určitě tento dotaz znovu aktualizuji zítra v "plném pracovním procesu" :-).
Dostal se mi do ruky dnes už historický PC s deskou gigabyte,chipsetem SIS a procesorem
AMD K6/300Mhz, kde kdosi měnil disk, no a 120 GB NECHAL na těch 32GB co deska a BIOS podporují. Slíbil jsem, že s tím zkusím něco udělat, no a zpočátku se celkem dařilo. Zazálohoval jsem si celý disk ghostem na další dočasně připojený disk a jal se laborovat.
Disk 120GB je Samsung, .... ze stránek Samsungu jsem si stáhnul creator_DM.zip, následně vytvořil bootovací disketu s tímto Disk managerem, aplikoval na disk v PC .... pohoda "housle"
... spustil jsem boot_98 disketu, fdisk vidí plnou velikost disku, prostě spokojenost, a konstatování, že ještě dnes PC opustí můj stůl a lichotky typu "aký stě mocný pán Velkomožný" budu blahosklonně odmítat. Jo houbeles, narazil sem čuňou do zdi a NEVÍM jak dál :-|:-/:.(.
Na disk jsem vrátil ghostí zálohu (OS = Win98 SE), no a systém nenajel, zamrzl po logu W98, takže nový restart, nouzový režim a ejhle ..... win v tom nouzáku najely. Tak jsem si začal hrát s tím bootováním a potvrzováním krok za krokem. Zkrátím to ........
Pokud dám na dotaz "načíst veškeré ovladače windows" N => Nouzový režim.
Pokud na tento dotaz dám "A" , ..... tak mohu libovolně laborovat s nabídkami nabízených ovladačů (A/N), vždy PC ZAMRZNE s blikajícím kurzorem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny