Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Měl by pro mě někdo tip prosím na moderní herní základní desku s procesorem v ceně 6000 Kč ?

Doufám, že se toho pískání zbavim koupí nový desky, protože ten problém s pískáním je dlouhodobý, vylučuji zdroj, satelitní kartu i ventilátory, protože to jsem postupně na té základní desce co používám obmněnil. A když sleduji vytížení procesoru, tak do dvou MHz nic nepíská a jak vyletí zatížení procesoru na maximum 3.0 MHZ, tak to píská - sice jen trochu, ale protivně.
Snad pokud by ještě někdo mi chtěl napovědět, bych se rád dotázal zda by bylo možné koupit prozatím nějakou lepší základní desku s pamětěma, ovšem bez procesoru prozatím a nyní mám v PC ATHLON X2 64 /6000+ model/,jež bych dočasně použil v té nové základní desce. Co by tedy mělo být v popisu té eventuelní nové základní desky být napsáno, aby mi tam prozatím pasoval ten Athlon co mám nyní /má tam být Socket AM2 ? a může tam být i AM3 ? napsáno/. S tím že procesor si dokoupím později. A nebo takhle improvizovat nikoliv a je lepší to koupit všechno najednou ? Děkuji za případnou nápovědu. a s pozdravem

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny