Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem multimediální centra k tv a jejich zapojení

Ahoj lidi, prosím o pomoc - chci si pořídit k tv LG 32LE5500 nějaké multimediální centrum, tak do 3500,- . Ale rád bych to zapojil tak, aby mi zvuk z připojeného ext. HDD šel do zesilovače - kde nemám optický vstup, ale pouze dva cinche. Jak bych to mohl zapojit například u tohoto kousku? Existuje nějaká redukce z toho "kompozitního audio" výstupu - na cinche? asus-oplay-hdp-r3-d154913.htm

díky za každou radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jé je, to je taky můj sen-jen mít prachy a ty ruce, co to postaví :) Takže abych můj dotaz zjedno… nový
basstomas 20.10.2010 09:52
basstomas
niektoré zariadenia majú problémy s jpeg,pokial obsahujú aj stupne šedi,možno je problém v tom,že zo… nový
audax 20.10.2010 12:32
audax
Zatim jsem vyčetl, že by to mohlo být právě těma informacema, který Zoner přidává do jpg souboru-prá… nový
basstomas 20.10.2010 12:41
basstomas
Rád bych se dotázal: má to ventilátor, a pokud ano, je slyšet? nový
jirka44 20.10.2010 12:49
jirka44
Myslím, že nemá :) Minimálně v nastavení není o točkách ani slovo. Slyšet není vůbec. nový
basstomas 20.10.2010 12:58
basstomas
Na USB Hadru mam tisice fotek, urcite nektere z nich jsem upravoval i v Zoneru ptz syn v Adobe CS3,… nový
borsuk 20.10.2010 13:01
borsuk
Taky jsem si pořídil zmíněný ASUS (HDP-R3).Vše funguje v podstatě jak má,ale nejsem schopen se připo… nový
matejka53 21.10.2010 15:14
matejka53
Tak tam zadejte jmeno a heslo, to je snad normalni, ze pro pripojeni k nejakemu pocitaci je treba ov… nový
JR_Ewing 21.10.2010 15:17
JR_Ewing
Pěkně děkuji za takovou radu. nový
matejka53 21.10.2010 15:54
matejka53
Ale to je správná rada. nový
jirka44 21.10.2010 16:40
jirka44
Ked nechces zadavat meno heslo tak by si musel zapnut v cielovych Win zjednodusene zdielanie (tentop… nový
MM.. 21.10.2010 16:55
MM..
Tak mě včera jeblo už z toho a Asuse jsem vyměnil za Xtreamera, připlatil si 300,-. Zjišťoval jsem o… poslední
basstomas 21.10.2010 17:18
basstomas

No jé je, to je taky můj sen-jen mít prachy a ty ruce, co to postaví :) Takže abych můj dotaz zjednodušil-když připojím HDD k tv, vsechny fotky se zobrazí perfektně, ale když připojím HDD k centru, tak se dobře zobrazí jen ty, které jsem v PC neupravoval-ostatní, do kterých jsem nějak zasáhl jsou v háji, rozostřené, kostičkované, hnus. Proč? HDMI špatný? Nebo nastavení v centru?

niektoré zariadenia majú problémy s jpeg,pokial obsahujú aj stupne šedi,možno je problém v tom,že zoner ako pomerne slušný editor aj na fotky uloží pri spracovaní do jpeg obrázkov aj tieto informácie a asus má potom problém so zobrazením,lg televízory obvykle používajú bud svoje interné kodeky alebo obrazové procesory st micro omega,ktoré majú hw mjpeg kompresor v sebe,takže mu nerobí problém plynulo zobraziť akýkolvek jpeg obrázok....takže ten problém je skôr v jednoduchosti a nedokonalosti samotného zariadenia od asusu,možno aj v nastavení,niektoré podobné zariadenia majú problémy korektne zobrazovať obrázky,ked ich majú nejakým spôsobom roztiahnuť a zobraziť na celú obrazovku....

Na USB Hadru mam tisice fotek, urcite nektere z nich jsem upravoval i v Zoneru ptz syn v Adobe CS3, ale skrinka Asus zatim vse zobrazila korektne, ale mozna jsem jeste nenarazil na ty upravene, tezko rict, z hlavy ktere to jsou uz nevim, tak snad postupem casu...na HDMI kabl bych to nevidel, spise na vlastnost pouziteho cipu Realtek RTD1073. Vetrak uvnitr neni, vyse jsem daval link na recenzi, tam je i vnitrek, ale vetraku netreba i po delsim celonocnim hrani videi v plnem rozliseni zustava pristroj na omak vlazny, ani zadne trhani obrazu ci zaseky vlivem prehrivani se zatim nekonaji.

Taky jsem si pořídil zmíněný ASUS (HDP-R3).Vše funguje v podstatě jak má,ale nejsem schopen se připojit na domácí síť.Síť je rozpoznaná,počítače v síti jsou "vidět",ale když se chci připojit,tak to po mně chce ID síť.uživatele a heslo.Nejde to ani WiFi ani drátem.Nevíte někdo,co dělám špatně?
Zkoušel jsem to ve WinXP ,Win7 home, Win7 ultimate - všude stejné.Předem díky za radu.

Tak mě včera jeblo už z toho a Asuse jsem vyměnil za Xtreamera, připlatil si 300,-. Zjišťoval jsem o tom mým problému všude možně a dozvěděl se, že co se vnitřku týče tědlech dvou mašinek, tak jsou skoro stejný (čip - říkal pán z podpory pro Xtreamer), že by se to dalo vyřešit firmwarem. Podporu má Xtreamer zmáknutou výborně, každou chvíli něco a celkem dost věcí přidávají - proto jsem se rozhodl pro výměnu. Jo a .m2t asus neumí, ten druhej jo (mám jednu srdcovku v tomhle formátu v 720p - vlastní video trailer z vlastní hry pro Crysis). To už jsem ho měl doma a byl jsem zdrcen z toho, že i na něm to opravdu taky nejde. Jenže potom jsem se podíval na stránky Xtreamer a voni ti parchanti vydali 2.4.2 aktualizaci a jako jedna ze tří hlavních oprav/novinek bylo "Progressive JPG support". A to bylo ono, fotky jedou perfektně, divný - progresivně jsem to v Zoneru nikdy neukládal... Na stránkách Asus stále trčí jako poslední aktualizace 01.18P - ta nic neřeší. Jéžiš já mám radost! :-D Díky všem, co se mi snažili pomoc :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru