Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kuriózní problém - jak chytat Wi-Fi?

intel neni bohvieco robia strasne vela inovacii ktore su uplne nahovno a len s tym idu kazdemu na nervy :D

Kdyby jenom intel.. google stranka zacina pripominat blog fan Tokio-Hotel holky :/..
Ano, intel je zavislej na hospodarkem cyklu a to spise silneji nez mene. A souhlasim s tim, ze castecne je i nevyhodna jeho velikost, nema se kam rozsirovat uz moc. Taky mam rad mensi firmy, ktery maji vetsi potencial rustu.

Ja si nemyslim, ze by druha vlna recese byla uplne mimo (nekde jsem videl odhad 30-40% coz je o neco malo vyssi nez by se mi libilo). Oni amici si tisknout penize muzej ;), aby nespadli do deflace. Ovšem jejich měnová válka musí být naopak - ani ten dolar jako importní ekonomika naopak musí mít vysoko, oni kupují. Exportně konkureční v případě USA je celkem šumák, když si za to nic nekoupí.

Do svého investično-spekulativního nákupu INTC rozhodně ale nechci tahat měnovou politiku ;) Vime hovno co se deje na burze normalne, natoz neco takhle transakcne.

P.S. Ohledne druhe vlny mi ze vseho nejvice desi spolecnost Albert a jeho supermarket - "snizene ceny" a to prosim dlouhodobe a všude. Člověk si vždycky připadá jak když ten krám končí a oni se snačí rychle doprodat zboží (mé oblíbené kokosovo-pistácové mléko nyní kupuju o 25% levněji atd). Což mi děsí. Podle alberta rozhodně indikuju riziko deflace. Protože žrát se musí a jestli má něco udržet CPI (ha! evidentně jsem odbočil, dřív jsem CPI používal jako Cycle-Per-Instruction, nyni je to Costumer-Price-Index :D, IT u me asi skoncilo), tak to kua musí bejt prodejci žrádla.
Ze všech těch horších ekonomických ukazatelů mi nejvíce děsí ceny v albertu.::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny