Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak získat licenční kód pro windows? Formát notebooku?

Zdravim Vás pánové specialisti pro PC :-)

Mám prosbičku o radu.
1, Mám notebook, který již na spodní straně má sedřený štítek s licenčním kódem pro windows Vista. Dá se přes nějaký program nebo vyloženě oficiální žádostí u Microsoftu získat tento licenční kód pro windows v notebooku? Je to originální software, který byl již nainstalovaný při koupi notebooku a já nemohu doma již najít žádné Recovery CD a štítek je již nečitelný.

2, Potřebuji zformátovat tento notebook ASUS X58LE jelikož mám důvodnou obavu o to, že je notebook zavirovaný. Jak ho mám naformátovat abych neztratil Windowsi, když k nim nemohu najít žádné recovery CD?? Popřípadně kde najít nějakou zálohu v notebooku, kterou bych mohl vypálit na CD před formátovánim notebooku a následným znovu nainstalováním softwaru?

Jsem uživatelem notebooku, který neni odborně znalý v této problematice tak Vás moc prosím o rady, které pochopím. Předem moc děkuji za každou radu či informaci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
stáhni si prográmek KeyFinder a on ti to řekne
qwe 19.10.2010 21:59
qwe
Děkuji moc za radu stal se mi stejný problém, product key byl nečitelný a velice mi tento chytrý pro… poslední
Windows 7 06.03.2012 19:44
Windows 7
Ztrácejí se deštníky, klíče od bytu, klíče od auta... i klíče od Windows včetně instalačních disků a…
zlý muž 20.10.2010 08:54
zlý muž
No vím, že je to dýl, co se sem psalo, ale snažím se najít něco podobného a když jsem viděla ten kom… nový
seiga 17.01.2012 02:34
seiga
Pánové děkuji za rady. Notebook je opraven přes recovery jak jste mi poradili přes klávesu F9 při sp…
Quasimodo 20.10.2010 09:03
Quasimodo
i ja mam stejny problem pokud si nas něj přišel proim nutně mě kontaktuj na skype (sallgos,icq:45953… nový
tuc 19.01.2012 10:18
tuc

Ztrácejí se deštníky, klíče od bytu, klíče od auta... i klíče od Windows včetně instalačních disků a manuálů...
Žasnu nad tím, že existuje tolik lidí, kteří nemají ke svému počítači tyto základní věci! To je důkaz, že se svým majetkem zacházejí opravdu surově.

Ještě že existují pro tyto situace chytré pomůcky.

No vím, že je to dýl, co se sem psalo, ale snažím se najít něco podobného a když jsem viděla ten koment, tak mi to nedalo. Mě k notasu nedali ani windowsovský instalační cd, ikdyž mám seriový číslo vzadu, origo windowsy a stejně mi to k tomu nedali a manuály ?? o tom ani nemluvim, rozhodně nic rozsáhlýho o nějaké přeinstaliaci windowsu, no ještě, že to umím sama. Ale dotaz mám, tak nějak na všechny prosím, s tím sem se totiž doteď nesetkala, mám orig. win7 home, nebo teda aspoň vzanu na notasu k tomu mám klíč, ale jak už jsem říkala cd mi k tomu neddali a já kvůli problémum jsem zkoušela instalovat různý nelegální verze, různejch systému, jestli to nezpůsobuje třeba ten win, ale ne, tak potřebuju reklamovat a nevím, jestli když mám stažené neleg. windows home, tak stačí zadat ten můj licenční kód při instalaci a bude všechno v cajku?? Nevíte náhodou?

Pánové děkuji za rady. Notebook je opraven přes recovery jak jste mi poradili přes klávesu F9 při spouštění. Teď mám jiný problém :-) Nemohu nějak spojit notebook s bezdrátovým routerem Belkin G Wireless router. Při připojení k sítí to chce po mě pin. Ten je na spodku toho zařízení na štítku. Po zadání mě to stejně nepustí dál. Netušim kde zase dělám chybu :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru