Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zmenit format videa z VLC v Avidemuxu?

Video je pravdpeodobne v MPEG. Kdyz na to kliknu mysi, tak to ukazuje MPEG-2 TS. Koncovku ma TS. Takze sem radsi davam screen z mediainfo.
Je to defaultne nestaveny VLC. V nastaveni se nestouram, je moc slozity, nenasel jsem ani jak zmenit defaultni misto ukladani streamu a to jsem snad pul hodiny prolizal to rozsireny menu. Takze proto nahravam v takovymto divnym formatu.

Kdyz jsem to v Avidemuxu orizl, tak to zpotvori format a je z toho 4:3 a neda se na to divat v zadnym prohlizeci. Jak teda docilit toho, abych vlozil original, orizl ho a vypadl na chlup stejny original, jen oriznuty? Je na to nejakej program? Nechci se zase nekolik dnu drbat s nejakym nastavovanim neceho, co za tyden zase zapomenu. I kdyz ted to asi budu potrebovat castej.

V te premiere je to po orezu prave taky skoro ctverec. Windows maker nebo jak se to jmenuje, je taky editor a ne player a zobrazi to hned 16:9. Jak je to mozny?

Jeste zajimavost ta Premiera to video s koncovkou TS ani nenacte. Staci prejmenovat na MPEG a jde to, ale stejne ho taky zprzni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny